Anasayfa » Arıtma tesisleri ve ekipmanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Arıtma tesisleri ve ekipmanları » BİOLAND ARITMA SİSTEMLERİ MÜH. MAK. İMALAT. SAN.

BİOLAND ARITMA SİSTEMLERİ MÜH. MAK. İMALAT. SAN.


CUMHURİYET CAD. NO:65/3 PK.34953 AYDINLI-TUZLA/İSTANBUL

Telefon1: 0216 393 10 40

Telefon2:

Fax: 0216 393 10 80

Web: www.biolandaritma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:38 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Azerbeycan, Irak, Türkmenistan, Gürcistan

Gelişen Teknoloji ve hızla büyüyen sanayileşmeye paralel olarak, ihtiyaç duyulan suyun kalitesi ve mıktarı daha da artmaktadır.

Ayrıca içme ve kullanma suyu kaynakları da azalmakta ve hızla tükenmektedir. Bunun sonucu olarak da su arıtma sektörü önem kazanmaktadır.

Bioland Arıtma Sistemleri, çevre kirliliği önlemlerinden olan evsel atıksu arıtma sistemleri ve endüstriyel atıksu arıtma tesislerinin, anahtar teslimi yapımı ile teknik servis ve bakım hizmetlerini vermek üzere kurulmuştur. Müşterilerine, atıksu arıtma sektöründe kazanılan 17 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile hizmet vermektedir.

Bioland Arıtma Sistemleri, endüstriyel atıksu arıtımında, evsel atıksu arıtımında, kimyasal arıtma ve biyolojik arıtma tesisleri dizaynı, inşası, montajı, işletilmesi konularında taahüt hizmeti yapmaktadır. Ayrıca mevcut atıksu arıtma tesislerinin optimum çalışma koşullarında işletilmesi, periyodik bakımı konularında danışmanlık hizmeti vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

BIOLAND Arıtma Sistemleri faaliyet alanı kapsamında Fiziksel, Kimyasal ve Endüstriyel Arıtma Tesisleri, Biolojik Paket ve Betonarme Atıksu Arıtma Tesisleri imali, Ön arıtma Ekipmanları, Sıyırıcılar, Havalandırıcılar, Izgara ve Elekler, Karıştırıcılar, Kum Filtreleri, Yağ Ayırıcıları, Susuzlaştırma Ekipmanları, Paslanmaz ve Çelik Tanklar, Kanal Kapakları imalatı. Proje, Danışmanlık, Montaj ve servis hizmetleri bulunmaktadır.

#arıtma sistemleri #arıtma ekipman #paket arıtma #atıksu #arıtma servis


Benzer Firmalar