CAR WAX


Ataturk mah erzincan sok no:26 k:1 atasehir

Telefon1: 02164554575

Telefon2: 02164555870

Fax: 02164568379

Web: www.carwax.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:65 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hayrettin Mumcu, öğretmenlik hayatına devam ederken, içten içe beslediği otomobil merakını bir gün, okuduğu ekonomist dergisindeki ‘OTO TEMİZLİK, BAKIM VE KORUMA SERVİSLERİNİN EN İYİ KAZANÇ GETİREN VE YATIRIMA AÇIK BİR İŞ KOLU’ olduğunu yazan cümleleri görmesi ile birlikte hayata geçirmeye karar verdi.

Yıllar yılı edindiği birikimini, merakıyla birleştirerek 1989 yılında sektöre, Erenköy’de 700 m2lik bir alanda Ögretmenler Oto Yıkama Ve Bakım Servisi adı altında ilk adımını attı. Hayrettin Mumcu, boya yüzeyi parlatma ve koruma sistemlerini de hizmetlerine dahil ederek hızla gelişen sektörün takipçisi olmuştur.

1990 yılında Mustafa MUMCU ve Erkan MUMCU yönetime geçerek CarWAX markasının sektörün dev kuruluşları arasında yer almasını sağlamışlardır.

Mustafa Mumcu ve Erkan Mumcu yılların birikimi ve başarılarıyla yatırımlar yapmış, ilerleyen zamanlarda da başta İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir olmak üzere Türkiye’nin diğer bölgelerine de dağılarak franchising halkalarını çoğaltmayı hedeflemektedirler.


Ürün ve Hizmetler

boya koruma, oto boya koruma sistemleri, oto koruma sistemleri, boya parlatma, car care, pasta cila, oto yıkama sistemleri, car wax, araç koruma, araba koruma, otomobil koruma, oto boya parlatma, oto kiralama, oto, kiralık oto, ikinci el oto, cam filmi, oto bakım, oto cam filmi, oto kuaför, oto kuaför, car care, oto bakım ürünleri, oto temizlik, otomobil bakım, otomobil bakımı, otomobil temizliği, otomobil yıkama, detaylı iç temizlik, otomobil bakim, otomobil bakım onarım, otomobil bakım servisleri, otomobil bakım ürünleri, otomobil boya bakımı, otomobil boya koruma, otomobil kış bakımı, otomobil temizlik, otomobil temizlik ürünleri, fırçasız oto yıkama, fırçasız yıkama, fırçasız araba yıkama, fırçalı araç yıkama, fırçalı yıkama, fırçasız araç yıkama, fırçasız süngersiz oto yıkama, fırçasız süngersiz yıkama, cam, cam filim, cam filmi, modifiye, müzik sistemleri, susuz arç yıkama

#araç koruma #boya koruma #susuz araç yıkama # #


Benzer Firmalar