ULUDAĞ YEMEK & CATERİNG


Oto Sanayi Sitesi 28.Blok No:27 BURSA

Telefon1: 0 532 482 03 56

Telefon2: 0.224 342 68 68

Fax: 0.224 342 68 69

Web: www.uludagyemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:3 | Memur:5 | İşçi:37
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Taşıma yemek hizmetlerinin yanı sıra, müşterinin kendi yerinde üretim hizmetleri ve organik paket yemek konusunda da farklı bir konseptle vazgeçilmez bir lezzet olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

“Çünkü siz önemlisiniz.”


Ürün ve Hizmetler



OKULLAR

Çocuklarımız yarınlarımızdır; umudumuz ve bu ülkenin genç beyinleridir. Onları geleceğe sağlıklı bir şekilde hazırlayacak olan bizleriz. Bu nedenle onların dengeli ve zengin yemeklerle beslenmeleri gerektiğinin bilincindeyiz. Yazıcının hazırladığı sağlıklı yemeklerin sunumu da çocuklarımıza özel porselen tabaklarda ve seflon tepsilerde yapılmaktadır.

FABRİKALAR

Gün içersinde yoğun çalışma koþullarının getirmiş olduğu enerji kaybının ortadan kaldurulmasu için oluþturulan günlük yemek listesi protein, vitamin, enerji açısından birbirini tamamlayacak şekilde düzenlenmiştir. Böylece gün içersinde kaybettiğimiz enerjinin tekrar kazanılması amaçlanmıştır.

ÖZEL DAVETLER ve GÜNLER

Özel günlerin hayatımızda her zaman ayrı bir yeri vardır. Çocuðumuzun ilk okuduğu an, üniversiteden mezun olduğu gün, hayatımızı bir başkasıyla birleştirdiğimiz tarih yada yeni kurduðumuz bir iþyerinin açılışı… Hepsi unutulmaz günler.

#yemek catering #organizasyon davet #personel hizmet #bursa uludağ #sanayi organize


Benzer Firmalar