Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » paslanmaz celik korkuluk

paslanmaz celik korkuluk


okmeydanı

Telefon1: 0212 250 60 66

Telefon2: 0212 237 98 85

Fax: 0212 237 98 85

Web: www.paslanmaz-celik.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Paslanmaz Çelik Dekorasyon dalında faaliyet gösteren firmamız 2003 tarihinde yenilenerek büyüme gerçekleştirmiştir. Firmamız Paslanmaz çelik ve dekorasyon dalında büyük firmalarla çalışmış görselliğe hitap eden çalışmalar bırakmıştır.

Firmamız Paslanmaz Çelik Merdiven Korkuluğu, Paslanmaz Çelik, Bayrak Direği, Paslanmaz Çelik Kapı, Yükseltilmiş Döşeme Ayakları, Yangına Dayanıklı Kapı, Metal Masa Ayakları, Özel Metal Kapılar, Açık Ofis Sistemleri, Mağaza Teşhir Standları, Fuar Standları, Metal Dekorasyon, Özel İmalat Oturma Bankları, Tavan ve Duvar Metal Alt Konstrüksiyonu, Projeli Metal İmalatlar yapmaktadır..


Ürün ve Hizmetler

FİRMA PROFİLİ



modern binalarınıza merdiven korkulukları, kolon giydirmeleri ve paslanmaz çelik özel imalatları ile paslanmaz çeliğin asaletini katmakta ve kendi montajı yanı sıra demonte sistemler ile merdiven sistemlerinize çözüm üretmektedir.

Firmammız estetik ve zerafetin bünyesinde barındıran krom nikel (inox) ev aksesuarları, merdivenler, küpeşteler, balkon korkulukları, sarı korkuluklar, masa, sandalye, pirinc sehba , koltuk bazaları ve sizlere özel birçok farklı modern tasarımlar yapmaktadır. Kalitesini yaptığı işlerde ve referanslarında kanıtlamış olan firmamız, sektöründe ileri teknoloji ve müşteri memnuniyet portföyünü devamlı geliştirmektedir.





ÜRÜNLERİMİZ
PASLANMAZ ÇELİK KORKULUKLAR

PASLANMAZ BALKON KORKULUKLARI

PASLANMAZ HAVUZ KORKULUKLARI

PASLANMAZ DUBLEX KORKULUKLARI

PASLANMAZ PASLANMAZ PARAPET ÜSTÜ KORKULUKLAR

PİRİNÇ SARI MERDİVEN KORKULUKLAR

PASLANMAZ PLEKSİLİ KORKULUKLAR

PİRİNC EMNİYET CUBUKLU KORKULUKLAR

PASLANMAZ YAZI VE HARFLER

#paslanmaz merdiven korkulukları #paslanmaz balkon korkulukları #pirinç sarı metal merdiven korkuluk #sarı korkuluk #merdiven küpeşte


Benzer Firmalar