Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » korkuluk metal dekorasyon

korkuluk metal dekorasyon


okmeydanı

Telefon1: 0212 250 60 66

Telefon2: 0212 237 98 85

Fax: 0212 237 98 85

Web: www.korkulukmetal.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

ŞIK MEKANLARIN MODERN DİZAYNLARI ... Paslanmaz çelik, ıslak zeminlerde ve dış cephelerde dayanıklı, estetik ve bakım gerektirmeyen zarif tasarımlar sağlar. İstanbulda bulunan firmamız paslanmaz çelik merdiven korkuluk ve aksesuarları, paslanmaz çelik balkon korkuluk ve aksesuarları, paslanmaz çelik kapı kulpları, paslanmaz çelik oturma bankları, paslanmaz çelik çöp kovaları, paslanmaz çelik seyyar bariyerler, paslanmaz çelik özürlü tutamakları Aksesuarlarımız tamamiyle paslanmaz çelik malzemeden üretilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

FAALİYET ALANIMIZ



modern binalarınıza merdiven korkulukları, kolon giydirmeleri ve paslanmaz çelik özel imalatları ile paslanmaz çeliğin asaletini katmakta ve kendi montajı yanı sıra demonte sistemler ile merdiven sistemlerinize çözüm üretmektedir.

Alüminyum ve Paslanmaz korkulukta; özel tasarımları imalat ve montajındaki titiz çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken estetiği, güven ve kaliteyi bir arada yaşatır ve ilginize sunar. Uygulamalarımızda Dünya normlarında birinci sınıf olarak nitelendirilen malzemeleri kullanarak her türlü çözüm ortaklığını üstlenmekteyiz. Hedefimiz : Mekanlarınızı birlikte tasarlarken koşulsuz müşteri memnuniyeti ve üstün hizmet kalitemizi sizlere sunabilmektir. Bizim için kalite bir yaşam felsefesidir.








ÜRÜNLERİMİZ
PASLANMAZ ÇELİK MERDİVEN KORKULUKLARI

PASLANMAZ BALKON KORKULUKLARI

PASLANMAZ GİRİŞ KORKULUKLAR

PASLANMAZ TERAS KORKULUKLARI

PASLANMAZ BAHÇE KENAR KORKULUKLARI

PASLANMAZ CAMLI BALKON KORKULUKLARI

PASLANMAZ EMNİYET CUBUKLU KORKULUKLAR

PASLANMAZ KAPI

PİRİNC METAL KORKULUK

PİRİNÇ SARI MERDİVEN KORKULUK

#paslanmaz merdiven korkulukları #paslanmaz balkon korkulukları #pirinç sarı metal merdiven korkuluk #sarı korkuluk #merdiven küpeşte


Benzer Firmalar