Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » İZMİR Ağaç kereste ve orman ürünleri » FBC Bariyer Güvenlik Sistemleri İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

FBC Bariyer Güvenlik Sistemleri İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.


Ulukent Sanayi Bölgesi 10007 Sk. Ulukent-Menemen İZMİR

Telefon1: 0232 833 4002

Telefon2:

Fax: 0232 833 4012

Web: www.fbcbariyer.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Faaliyetlerine 16 yıl önce başlayan şirketimiz, metal konstrüksiyon üzerine ihtisas yapmış, bir çok mühendislik projesine imza atmıştır. Her geçen gün yeniliği yakından takip ederek üretim hattını genişletmiş ve bazı ürünleri ile ülkemizde tek üretici pozisyonuna geçmiştir. Bu gün Ulukent Sanayi Bölgesinde kurduğu yeni fabrikasında üretimine devam eden firmamız; FBC Bariyer ve Güvenlik Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. ünvanı ile ticaret yaşantısına devam etmektedir.
FBC Bariyer bu gün birçok kurumun ve kuruluşun bariyer sistemlerinin imalatını ve montajını yapmaktadır. Tesco Kipa’nın Türkiye’deki tüm mağazalarına, Yerel Belediyelerin Fen İşlerine, Abalıoğlu A.Ş. gibi saygın sanayi kuruluşlarına, toplu konut alanlarına, çok sayıda Benzin ve Lpg istasyonuna, ulusal park ve bahçelere kısacası bir çok yaşam alanına ürünleri ile güvenli ortamlar sağlamakta, mühandislik projeleri ile bir çok alana çözüm sunmaktadır.
Yönetimin etkin liderliğinde, konusunda uzman kadrosu ile FBC Bariyer, sektörüne verdiği kusursuz hizmet ve uluslararası normlarda ürünler ile ülkesine katma değer kazandırmış , satış sonrası hizmetleri ile her zaman müşterisinin yanında olmayı görev bilmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Koruma Bariyerleri, Mantar Bariyerler, Dikmeler, Dekoratif Baba, Babalar, Kauçuk Kaplı Babalar, Esnek Babalar, Mantar, Park Mantarı, Otomatik Mantarlar, Yerden Çıkan Mantarlar, Bariyerler, Kollu Bariyerler, Kumandalı Bariyer, Yönlendirme Bariyerleri, Otomatik Babalar, Hidrolik Babalar, Gömülü Baba, Hız Kesiciler, Kurt Kapanı, Duvar Korumaları, Kolon Korumaları, Soğuk Hava Depo Korumaları, Bisiklet Parkları, Road Blocker, OtoPark, Parklar, Çelik Konstrüksiyon, inşaat

#koruma bariyerleri #park babaları #koruma babaları #mantar bariyer #kumandalı bariyer


Benzer Firmalar