Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA

İSTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA


Kayışdağı Cad. No:1/1 Ataşehir 34750 Istanbul

Telefon1: 0216 570 0000

Telefon2: 0216 469 9999

Fax:

Web: www.marriottistanbulasia.com/hotels/travel/istmc-istanbul-marriott-hotel-asia/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:300 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:uluslararası konaklama

Istanbul Marriott Hotel Asia büyük bir işyeri bölgesi olan Kozyatağı’nda yer alıyor. Bostancı ve Kadıköy’e yakın olmakla birlikte İstanbul’un iki çevreyoluna da kolay ulaşım olanağı sağlıyor.

238 oda ve süitimiz iş gezisi veya tatil için gelen misafirlere dinlendirici ve unutulmaz bir deneyim sunuyor. Yüksek tavanlarıyla ve panaromik pencereleriyle, rahat ve geniş odalarımızın donanımında LCD ekran televizyon, hızlı internet bağlantısı, kahve makinası, sesli posta, ütü ve ütü masası, iş adamları için özel çalışma alanı ve masası, laptop şarj edilebilen kasalar mevcut. Otelin üst katında bulunan Executive Odalar, İstanbul seçkinlerinin kaçış noktası sayılan Adalar’ı da içine alan muhteşem bir Marmara Denizi manzarası sunuyor.

İş görüşmelerinde keyifli çalışma ve sosyalleşme ortamı yaratan 49 East Lounge; özel ışıklandırmalarıyla ayrı bölmelerden oluşuyor. İster eğlenmek olsun ister dinlenmek, her ruh haline ve anına uygun bir köşeniz var.

Orange, Güney Akdeniz Restoranı, Cezayir, Fas, İtalya, Fransa, İspanya gibi birbirinden lezzetli mutfakların geleneksel ve çağdaş örneklerini sunarken sizleri eşsiz bir deneyime davet ediyor.

Etkinliklerinizi Marriott tarzıyla yaşayın. Yazın vereceğiniz resepsiyon, yemek ve düğünleriniz için iki adet açık havuzumuzun etrafı ve birbirinden şık bahçelerimizin kullanımı ideal olabilir. Yüksek teknoloji görsel ve işitsel donanıma sahip çoğu gün ışığı alan 3 balo salonu ve 9 toplantı odası, 1,944 metrekare alanıyla 900 kişiye kadar yıl boyunca hizmet verebiliyor.

Performans açısından zirvede olmak istiyorsanız 3000 metrekare alana yayılı olan Palestra Health Club ve Spa’nın kapalı havuzu, fitness merkezi, saunası, hamamı ve 2 açık havuzluyla bunu gerçekleştirmeniz mümkün.



Our 238 rooms and suites are a refreshing experience for business and leisure travelers alike. With high ceilings and panoramic windows, our spacious rooms are graciously appointed, featuring LCD screen TVs, high-speed Internet, in-room coffee makers, safeboxes available for laptop charging, iron and ironing board, special working area and voice mail. Executive Rooms, located on the top floors of the hotel, offer sweeping vistas across the Sea of Marmara, taking in the famed Princes’ Islands, the gateaway of Istanbul’s elite.

Our 49 East Lounge is your address for social and business meetings, with special zones and lighting for every mood and moment, whether unwinding or winding up an important deal in a private corner. Orange Southern Mediterranean Grill brings you Turkey’s freshest flavors, straight from the Mediterranean and Aegean coasts, combining traditional and contemporary for a unique dining experience.

Experience Marriott style for your events. In summer, the place to entertain is around our two outdoor pools, perfect for receptions, launches and weddings, or our elegant gardens. Year-round, 3 Ballrooms and 9 Meeting Rooms most of them with daylight offer 1,944 sqm. of premium space for up to 900 guest


Ürün ve Hizmetler

konaklama, restoran, yeme-içme, şarap kulübü, sağlık ve spor, masaj, Türk hamamı, hint masajı, aquaspa, havuz

#konaklama, beş yıldızlı otel #restoran,bar #şarap kulübü #sağlık ve spor kulübü #toplantı- kongre


Benzer Firmalar