MHM Teknoloji


KOSGEB Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi Kütükcü Alibey Cad. 2/106 Keçiören/ANKARA

Telefon1: 03123606482/155

Telefon2:

Fax:

Web: www.mhmteknoloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sanayileşmenin en belirgin öğesi teknoloji üretebilmektir. Teknoloji üretebildiğiniz, bilgiyi ürün tasarlamada kullanabildiğiniz takdirde ticarette rekabet üstünlüğünü, savunma sistemlerinde de caydırıcılığı sağlayabilirsiniz. Kimse kendisine üstünlük sağlayan bir şeyi başkasına vermeyeceğine göre salt teknoloji transferi yaparak sanayileşmemiz ve kalkınmamız, savunma sistemlerinde de caydırıcılığı sağlamamız olası değildir. Bu nedenle amaç kendi teknolojimizi kendimizin üretmesi olmalıdır. Kendi teknolojisini üreten bir sanayileşme ile ulusal ekonomiye, ülkenin mühendislik gücüne ve ulusal teknolojiye en yüksek katkıyı sağlayabilir, beyin göçünü önleyebilirsiniz.


MHM Teknoloji ülkemizin kalkınmasına ve sanayimizin gelişmesine katkıda bulunmak amacı ile kurulmuştur. MHM Teknoloji bünyesinde bulunan çeşitli dallardaki mühendisler ile yürüttüğü Ar-Ge projelerinde yeni ufuklara yelken açmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Dizel+LPG Elektronik kontrol ünitesi , görüntü işleme sistemleri , otomasyon, elektronik kartlar, elektronik otomasyon, havuz fıskiye şelale sistemleri, havuz aydınlatma, güneş paneli, güneş enerjisi aydınlatma, led ayındlatma, panel, scada otomasyon , Sera otomasyon ,

#scada otomasyon #dizel lpg #mühendislik havuz #tasarım arge #led aydınlatma


Benzer Firmalar