Ankara Evden Eve


çankaya

Telefon1: 0 312 271 73 71

Telefon2: 0 506 939 27 49

Fax: 03122717371

Web: www.ankaraevdenevee.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ambalajlama ve paketleme sistemi
Şirketimiz tarafından yapılan ambalajlama ve paketleme eşyanın büyüklüğüne, kalitesine, yoğunluguna ve cinsine göre farklı malzeme ve ekiplerce yapılmaktadır. Eşya taşımadaki en önemli ve en gerekli olan iş ambalaj paketleme demontaj ve montajdır. Ambalajlama eşyaların üzerini kapatmakla beraber, taşıma ve nakil esnasında zarar görmemesini amaçlamalıdır.

Ambalaj malzemelerimiz eşyanın cinsi şekli konumu taşınma yerine göre farklılık göstermektedir. Buna göre şehir içi taşımalarda daha önce kullanılmamış düz naylon ile (kumaş türü esyalar için)ilk kat olarak sarılıp battaniye ile ikinci kat yapılır.mobilya ve diger eşyalar battaniye ile sarılıp ikinci kat olarak havalı naylon kullanılır.

Giyecek ve kırılacak eşyalar için karton koli ve fıçılar kullanılır. Şehirler arası taşımalarda kumaş türü eşyalar streç film ile kaplanıp battaniye ile sarılır ip ve bantlarla sabitlenmesi yapılır mobilyalar battaniye ile sarıldıktan sonra mukavva ile ikinci ambalajı yapılır.giysi ve kırılacak türdeki eşyalarınıza koli ve fıçılar kullanılır
1- İlk olarak sökülmesi gereken mobilyalar sökülür. Bütün mobilyalarınız battaniye ve iplerle sarılarak paketlenir. Bütün mobilyalar ambalajlı olarak araca yüklenir. Taşınılacak yeni adreste de merdivenlerden ambalajlı olarak çıkarılır. Eşyalar yerleşmesi gereken odalarınıza koyulduktan sonra üzerlerindeki ip sökülerek battaniyeler alınır.
2- Buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bombeli camlı vitrinleriniz kartonlara sarılmak ile birlikte iple bağlanır.
3- Yatak odası gardropları demonte ettikten sonra kulp çıkıntısı, ayar vidaları, camlı kısımları ve menteşeleri olması nedeni ile kamyonda çıkıntıları boşluklara denk gelecek şekilde ambalajlanır. Gidilecek yeni evde tekrar mobilyaların montajı yapılır.
4- Bardak, yemek takımları, kristaller, aksesuarlar hava kabarcıklı naylonlara sarılıp koli ve fıçılara yerleştirilir. Mobilyalarınız yeni evinizde yerleşince tekrar yerlerine konulur. Bu aşamadan sonra size vitrin içindeki eşyalarınızı kendi ihtiyacınıza göre yerleştirmeniz kalacaktır.
5- Televizyon, video, müzik seti gibi kolaylıkla zarar görebilecek elektronik cihazlarınız önce battaniyelere sarılıp, sonra muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilmek üzere iple bağlanır.
6- Evinizin vazgeçilmezi Çiçekleriniz ise büyüklüklerine göre koli ve fıçılara yerleştirilir.
7- Taşınmadan dolayı herhangi bir hasar olması halinde tamir edilebilirse tamir; tamiri mümkün değilse bulunabilen bir şey olması kaydı ile yenisini alıp müşteriye teslim ediyoruz.
8- Elektronik ve elektrikli eşyalarda fiziki bir hasar olması halinde tarfımızdan tazmin edilecektir.
9- Tüm personelimiz SSK'lı ve bordrolu'dur.
10-Ev eşyalarınız sizin için ne kadar önemliyse bizim için de o kadar önemlidir. Mobilya ambalajlama işlemleri tecrübeli elamanlar tarafından yapılmaktadır. Ev eşyalarınız havalı naylonlara yerleştirili ve hiç bir zarar görmeyecek şekilde amba


Ürün ve Hizmetler

Ankara Evden evfe, ankara evden eve nakliyat, ankara evdenn eve taşıma, ankara evden eve taşımacılık, ankara şehirler arası nakliyat

# # # # #


Benzer Firmalar