ELTA ELEKTRONİK


ETİMESGUT/ELVANKENT

Telefon1: 0312 260 92 92

Telefon2: 0312 261 22 22

Fax: 0312 261 15 16

Web: www.eltaelektronik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:YOK

Elta Elektronik Güvenlik Sistemleri 1998 Yılında 50.000 YTL sermaye ile kurulmuş olup, Güvenlik sistemleri, Access Geçiş sistemleri ve Apartman konuşma sistemleri ile müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmalarına başlamıştır.
Elta Elektronik daha sonra Elta Güvenlik olarak LTD.ŞTİ olarak 2007 yılında Uzman tenik kadrosu ve Geliştirilmiş ekipmanı ile siz değerli müşterilerine uygun fiyatlı ve bol seçenekli ürün önerileri ile seçilebilir bir marka olmuştur.
Yapmış olduğu projelerin arasında Eryaman KC Göksu Konutları ve Etlik ANTARES konutları bulunmaktadır. Yapılan bu işler Elta Güvenlik Sistemlerine duyulan güvenin sadece bir parçasıdır.


Ürün ve Hizmetler

O KAMERA SİSTEMLERİ  KAMERA VE EKİPMANLARI  ( IR ) GECE GÖRÜŞLÜ KAMERALAR 1/3 RENKLİ KAMERALAR YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK KAMERALAR  CTK SES KAYIT SİSTEM IP NETWORK KAMERALAR KAYDEDİCİLER  MPEG4 KAYDEDİCİLER KAYDEDİCİLERO TELEFON SANTRALLERİ  MULTİTEK STAR1S TELEFON SANTRALİ MULTİTEK STAR2S TELEFON SANTRALİ ÇEVRE BİRİMLERİ  ET-2000 RAPOR PROG. KAPI DİAFONUO TELEFON MAKİNALARI  ( DECT ) KABLOSUZ TELEFONLAR MASAÜSTÜ TELEFONLARO ALARM SİSTEMLERİ  PIR DEDEKTÖRLERİ  PIR DEDEKTÖRLERİ ALARM PANELLERİ  ALARM PANELLERİO ACCESS SİSTEMLER  ONLİNE SİSTEMLER  ACCESS SİSTEMLER PROXİMİTY SİSTEMLER OFFLİNE SİSTEMLER  OFFLİNE ŞİFRE CİHAZLARI SES VE DATA TRANSFERİ

# # # # #


Benzer Firmalar