Anasayfa » Dekorasyon ve iç dekorasyon » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Dekorasyon ve iç dekorasyon » Kare Tasarım ve İç Mimarlık Yapı. San. Dış. Tic. Ltd. Şti.

Kare Tasarım ve İç Mimarlık Yapı. San. Dış. Tic. Ltd. Şti.


Bağdat Cad. No:117/7 Feneryolu / İstanbul

Telefon1: 0216 347 63 66

Telefon2:

Fax: 0216 347 52 30

Web: www.karetasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


KARE TASARIM ve İÇ MİMARLIK 2000 yılından bu yana faaliyetlerine devam etmektedir. Uzmanlık alanımız, yenilemeyi düşündüğünüz veya yeni sahip olduğunuz mekanları istekleriniz ve hayalleriniz doğrultusunda tasarlayıp, uygulamalarını yapmaktır. Tasarım ve iç mimarinin en önemli değerleri arasında yer alan ‘estetik ve fonksiyonu’ bir arada düşünmektedir.

KARE TASARIM, size özel tasarımlar ve güncel malzemelerle mekanınızı, isteklerinize uygun hale gelene kadar tasarlar, çizer ve sunar. Mekan ve mobilya tasarımlarını, konusunda uzman ve deneyimli, endüstri ürünleri tasarımcısı ve iç mimarlar yapmaktadır. Uygulama kısmı ise şantiye süresi boyunca iç mimar tarafından yönetilir. Dekorasyona yönelik her konuda sınırsız danışmanlık hizmeti verir. Hayallerinizin, tasarımlarımızla buluşmasını dileriz.


Ürün ve Hizmetler

mimar, icmimar, tasarim, design, mobilya, proje, dekorasyon, tadilat, tamirat, ofis, proje, fuar, stand, 3dmax, autocad, rölöve, insaat, muteahhit, konsept, taahhut, peyzaj, boya, ofis, isyeri, villa, yazlik, yali, büro, plaza, ismerkezi, boya, alcipan, dograma, discepe, yalitim, parke, tesisat, elektrik, mutfak, masa, sandalye, koltuk, yatak, raf, sehpa, depo, aliminyum, santiye, hastahane, bar, disko, banko, imalat, fabrika, otel, sirket, pub, disco, sap, fayans, vitrifiye, malzeme, kulüb, club, home, decoration, architect, architecture, consept


# # # # #


Benzer Firmalar