Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » İZMİR Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Medliz Endüstriyel Kimyasal Gıda Turizm İnşaat San ve Tic Ltd Şti

Medliz Endüstriyel Kimyasal Gıda Turizm İnşaat San ve Tic Ltd Şti


BUCA

Telefon1: 2324526000

Telefon2: 2324524070

Fax: 2324524070

Web: www.medliz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MED&LİZ ENDÜSTRİYEL KİMYASAL GIDA TURİZM İNŞAAT SAN VE TİC LTD ŞTİ


Şirketimiz kurulduğu ilk günden itibaren, sizlerden aldığı güç ve destek ile temizlik hijyen ve endüstriyel kimyasal sektöründe hizmet vermektedir.

Siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, sizin istek ve talepleriniz doğrultusunda amacına uygun ürünler sunmaya, sizlerin takdirini kazanmaya, sizlerin desteği ve katılımı ve katkılarıyla en iyi şekilde hizmet vermeye devam edecektir.

Med&Liz Endüstriyel Kimyasalları ve Temizlik Ltd Şti göstermiş olduğunuz ilgi ve teveccühünüze layık olabilmek için dün olduğu gibi bugün de en iyi hizmeti sunmaya çalışacaktır.

Med&liz Temizlik: Endüstriyel kimyasallar, Temizlik malzemeleri, Sarf temizlik, Kağıt grupları, Hijyen malzemeleri, Dezenfektan ve daha fazla ürünle hizmetinizdedir.


Ürün ve Hizmetler

Med&liz Temizlik: Endüstriyel kimyasallar, Temizlik malzemeleri, Sarf temizlik, Kağıt grupları, Hijyen malzemeleri, Dezenfektan ve her türlü temizlik malzemesi

#temizlik deterjan #kimyasal endüstriyel #kağıt dezenfektan #işyeri temizliği #havuz kimyasalları


Benzer Firmalar