EGECAM SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET


Manas Bulvarı No:89 Manavkuyu / İzmir

Telefon1: 0 232 435 95 61

Telefon2: 0 232 435 95 09

Fax: 0 232 435 95 09

Web: www.egecamsanayi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EGECAM Sanayi İç ve Dış Ticaret ;


2007 yılında Davut Umutlu öncülüğünde Çiğli merkezli düz cam toptan satış üzerine kurulmuş ve 2008 itibariyle Bornova Manavkuyu’da 1.650 m2 lik alanda her türlü toptan cam satışı ayrıca toptan satışa paralel olarak çiftcam imalatına geçmiş , genç fakat tecrübeli bir cam firmasıdır.

Günümüz teknolojisine uygun makine parkuru ve profesyonel kadrosu , yüksek standartlarda işçilik ile kaliteli üretim , zamanında ve yerine teslim imkan ve kabiliyeti ile sizlere hizmet vermektedir.Bulunduğu sektörde hızla ve sürekli büyüyen firmamız kalite ve tecrübeye önem veren, değişime ayak uyduran, verimliliği esas alan, müşteri odaklı çalışmayı prensip edinmiş bir firmadır.

Bu bağlamda; sektöre , müşteri ihtiyaçlarını tatmin edecek kalitede ve tecrübede ürünler sunmak, üretiminde ve ürünlerinde geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmet felsefesiyle kendi portföyünü yaratmaktadır.

Kaliteli ürün konseptini, kaliteli hizmet kavramıyla birleştiren EGECAM Sanayi İç ve Dış Ticaret satış ve satış sonrası servis sürecinde bu kalite anlayışını devam ettirmektedir.

EGECAM Sanayi İç ve Dış Ticaret , gelecekte de insan kaynağı ve teknolojiye yatırım yaparak büyüyecek; yaşam odaklı, fonksiyonel ve sürekli yenilenen ürünleriyle insanların hayatını kolaylaştırmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler


Düz Cam - Renkli Düz Cam
DÜZ CAM Düz (float) cam, cam eriyiğinin erimiş kalay üzerinde yüzdürülmesi suretiyle üretilir. Bu, işlem camın iki yüzünün birbirine paralel ve hatasız olmasını sağlar. Cam, keşfedildiğinden günümüze kadar çok çeşitli kullanım alanları bulmuş stratejik önemi olan bir maddedir. Cam olmaksızın günlük hayatımızı düşünmek zordur. Büyük bir çeşitlilik gösteren cam ürünlerinin hemen bütün sanayi alanlarında, inşaat ev ve sanat faaliyetlerinde yeri vardır.Üretim hattından çıktığı şekliyle kullanılab
düzcam, buzlu cam, renkli cam, dekoratif cam, ısıcam, jaluzili ısıcam, karolajlı ısıcam, konfor ısıcam, sinerji ısıcam, butil, nem alıcı, ısıcam çıtaları, thiocol, klips, lamine, renkli lamine cam, matobel cam, çerçeve camı, flotal ayna, reflekte camlar, cam kapı, ve , aksesurarları, fotoselli kapı, cam tuğla, cam parke, küpeşte camları, kurşun geçirmez cam, temperli cam, bombeli cam, bizote, bizoteli ayna, rodaj, temper, delik açma, cam kesimi, menfez,

# # # # #


Benzer Firmalar