Bağ Müzik Yapım ve Ses Kayıt Stüdyosu


Tahtakale Mh Veziri Cd Aralık Han No:5 K:3 D:43-44 16040 Osmangazi / BURSA

Telefon1: +90 224 223 18 81

Telefon2: +90 224 221 12 96

Fax: +90 224 223 18 23

Web: www.bagmuzik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Müzik Yapım: Albüm tasarım, aranjman ve düzenleme, nota ve bandrol işleri, çoğaltım ve dağıtım, tanıtım ve promosyon.

Ses Kayıt Hizmetleri: Profesyonel demo ve tam albüm kayıtları, mix ve mastering, jingle, fon, film müzikleri, besteleme ve kaydı, reklam yapım.

Seslendirme: reklam, belgesel, film, dublaj, sinevizyon, multimedia, radyo, televizyon, internet, ajans, tiyatro, santral vb. hizmetleri.

Belediyelere, folklor gruplarına, müzik ve drama öğretmenlerine hizmetler.


Ürün ve Hizmetler

Müzisyen olarak sanat hayatında bir yere vardınız. Sonraki adımı atın! Tam anlamıyla yeteneğinizi gösteren bir kaydınız olsun. Bağ Müzik Yapım`ın son teknolojiyle donatılmış stüdyosuyla, her yönden profesyonel ve kaliteli hizmetiyle, kendinizi müzikal anlamda tanıtmanıza bir katkıda bulunsun. İster tam albüm, ister demo kaydınızı yapalım. Farkımızı hemen anlayacaksınız. Örneğin sesiniz profesyonel stüdyo mikrofonundan dolu dolu çıkar. Digidesign Pro Tools`un tertemiz dijital ortamında bütün sesler gerçeküstü tadında bir lezzet kazanır. Özene bezene miks ve mastering aşamalarından geçtikten sonra size layık, kıvanç duyabileceğiniz müzik kayıtlarınız olur. Müzisyen, müzik öğretmenleri (ve bu arada halk müziği ve tiyatro öğretmenlerini de ihmal etmeyelim), resmi ve özel kurumlar... Bütün müzik ve ses kayıt işlerinizi Bağ Müzik`te yapın. Memnun kalacağınıza eminiz. Kayıtsız kalmayın, bizimle bağ kurun!

#Müzik Yapım #Ses Kayıt #Bursa Stüdyo #Müzik Stüdyosu #Albüm Kaydı


Benzer Firmalar