Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » Acı Cehre Kekikli Acı Cehre Zayıflama

Acı Cehre Kekikli Acı Cehre Zayıflama


Cumhuriyet cad. Ziverbey sok. No:10

Telefon1: 02126551810

Telefon2: 02126551833

Fax: 02126551810

Web: www.kekikliacicehrezayiflama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:abd, almanya, hollanda

www.kekikliacicehrezayiflama.com Kurulduğu günden bu yana, müşterilerinin memnuniyetini temel alan ve bu doğrultuda büyüyen bir şirkettir. Siz değerli ziyaretçilerimize günümüz e-Alışveriş portalları arasında Güvenli ve Garantili alışveriş şartları sağlamıştır. Garanti Bankası ve İş Bankası güvencesiyle her türlü yasal izinle birlikte kredi kartınıza taksit yapabilen yegane kuruluşlardan biridir!

www.kekikliacicehrezayiflama.com / Yönetim Kurulu


Ürün ve Hizmetler


ACI CEHRE
Acı Cehre kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren fazla kilolarınızı vermeye yardımcı olan bir gıda takviyesidir. Acı Cehre Avrupada diyet ürünleri listesinde üst sıralarda yer almakta olup, tamamen doğal ve birçok bilim adamı tarafından konu alınmıştır. Bu mucize kombinasyon ile, fark edilmeye hazır olun! Akşam Kullanın Sabah Hafifleyerek Uyandığınızı Hissedin. Yanlış duymadınız Acı Cehre Kullanımdan hemen sonra (2-4 saat içerisinde) etkisini göstermeye başlayacaktır. 24 saat içerisin

Kekikli Acı Cehre Nedir?
Kekikli Acı Cehre, bitki tohumundan oluşan içeriğiyle tamamen doğal bir üründür. Kekikli Acı Cehre Avrupada diyet ürünleri listesinde üst sıralarda yer almaktadır ve tamamen doğal formüllü olduğu birçok bilim adamı tarafından konu alınmıştır.
Kekikli Acı Cehre Nasıl Zayıflatır?
acı cehre tuğba özay Kekikli Acı Cehre, Yemeklerden 30 dakika önce ılık su ile alınması gerekir, bu sayede tokluk hissi yaratır ve nispeten fazla yemek yenmesini engeller.
Kekikli Acı Cehre, Yiyecekler ile alınan yağların, midede emilmesini engeller ve mide tarafından emilim en aza indirilerek, yağ ve kalori olarak vücutta depolanmamasını sağlar. Kötü kolesterol ve trigliseridlerin atılımında etkilidir.
Kekikli Acı Cehre, Yiyecekler ile bağırsaklara ulaşan besinlerin, burada emilimini en aza indirir. Diğer mineral ve vitaminler alınırken, yağlar gaita yolu ile dışarı atılır.

Kekikli Acı Cehre Başlıca Faydaları?

* Kilo kontrolünü kolaylaştırmaya, kilo vermeye,
* Yağ kaybını hızlandırmaya, yağsız kas kitlesini artırmaya,
* Tatlıya olan iştahın kesilmesine,
* Daha az beslenerek daha zinde ve güçlü kalmanıza,
* Diyabetiklerde kan şekeri ayarını düzenlemeye,
* LDL-kolesterolü azaltmaya, iyi huylu HDL-kolesterolü yükseltmeye,
* Kabızlığı önlemeye, hazmı kolaylaştırmaya ve şişkinliği gidermeye,
* Vücuttaki birikintileri eritmeye, yardımcı olur.

#zayıflama #diyet #acı cehre #kekik #firma


Benzer Firmalar