gözde teknik servis


Telli kavak sokak Beyaz Saray apartmanı No 10/5 Erenköy - İstanbul

Telefon1: (0216) 386 47 39

Telefon2: (0532) 691 56 40

Fax: (0216) 355 27 85

Web: www.boschservisiniz.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gözde Teknik Servis ( 0216 ) 386 47 39 - ( 0216 ) 355 27 85

http://www.boschservisiniz.org


Gözde Teknik Servis olarak 1992 yılından beri Erenköy`de hizmet vermekteyiz. Her geçen gün zirveye daha çok yaklaşmayı başarıyoruz. İstanbul`un her semtinde çamaşır makinası, bulaşık makinası, klima ,buzdolabı, elektrik süpürgesi ve küçük ev aletleri ile tüm TV, DVD, VCD ve Müzik Sistemleri ile ilgili sıkıntılar konusunda, deneyimli uzman kadromuzla sizlere en iyi teknik servis hizmetini sunmaya çalışıyoruz. Siz değerli müşterilerimize en hızlı ve sağlıklı hizmeti sunmak için tam tedarikli ve donanımlı araçlarımızla hizmet veriyoruz.


Hizmet verdiğimiz başlıca bölgeler ; Ataşehir , Küçükbakkalköy , İçerenköy , Caddebostan , Ümraniye , Bağdat caddesi , Bostancı , Kozyatağı , Sahrayıcedit , Erenköy , Suadiye , Samandıra , Kayışdağı , Acıbadem , Koşuyolu , vs..


Hizmet verdiğimiz başlıca markalar ; Miele, Bosch , Siemens , Profilo , Arçelik , Beko ,Vestel , Regal , Ariston , İndesit , Teba , General Electric , vs... Elektronik ve Beyaz Eşya teknik servisleridir.

Uzman BOSCH Teknik Servis personellerimizle tek hedefimiz müşteri memnuniyetini sağlamak.
BOSCH ev aletleri bakımı,onarımı ve montajı ile müşterilerini güler yüzlü kalmaları için elimizden gelen gayret ve imkanı sağlamaktayız. Erenköy BOSCH Servisi olarak İstanbul`un her bölgesine yakın servisimiz olmakla birlikte zamanında orada olup sizlere hizmet sağlayabilmek için kendimizi her geçen gün geliştirmekteyiz.


Profesyonel Ekibimiz ve acil servis ekibimiz 20 yıllık hizmet tecrübemizle hizmetinizdedir.
Telefon numaramızdan bizi arayın , size en yakın BOSCH servis ekibimizi yönlendirelim


Ürün ve Hizmetler

Gözde Teknik Servis ( 0216 ) 386 47 39 - ( 0216 ) 355 27 85 BOSCH Elektronik, Beyaz Eşya, Klima servisi BOSCH Buzdolabi Servisi BOSCH Bulaşık Makine Servisi BOSCH Çamaşır Makine Servisi BOSCH Klima Servisi BOSCH Televizyon Servisi BOSCH Plazma Servisi BOSCH Lcd Servisi BOSCH Projeksiyon Servisi BOSCH Beyaz Eşya Servisi Servis BölgelerimizErenköy BOSCH Servisi Bağdat Caddesi BOSCH Servisi Merdivenköy BOSCH Servisi Sahrayıcedid BOSCH Servisi Kazasker BOSCH Servisi Tüccarbaşı BOSCH Servisi Suadiye BOSCH Servisi Caddebostan BOSCH Servisi Selamiçeşme BOSCH Servisi Ayşe Kadın BOSCH Servisi

#tamirci #bosch arçelik #servis #buzdolabı tamiri #çamasır makinası


Benzer Firmalar