Anfomak nokta kağıt ve makina sanayii


atb işmerkezi macunköy

Telefon1: 0535-2107644

Telefon2:

Fax: 0535-2107644

Web: www.plottersatis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Plotter Satış, Hp Designjet Plotter Makineleri, Sarf Malzemeleri satış ve plotter, Ozalit, Plankopya Makineleri Satış ve Teknik Servisi, Plotter kağıt, Plankopya kağıtlar, Ozalit Kağıtları Satış ve Teknik Servis Hizmetleri veren firmamız 1980 Yılında Ankara’da kurulumuşdur.Plotter Satış Ramazan Demir Öncülüğünde 29 yıldır Tüm Türkiye Geneli 81 Vilayet ve 2.500 İlçe genelinde Plotter satış ve Teknik Servis Hizmetlerini Yürütmektedir.

Hp Hawlet Packard Markasının uzman deneyimi ile, 1981`de Anfomak Ankara fotokopi makinaları satış ve teknik servis firması adı altında kurulmuşdur. 1993 yılında Ankara hp servisi, hp plotter satışı, hp designjet teknik servis Plotter satış adını alarak hp yetkili bayii, oce plan kopya yetkili satıcı, mita dc 3020 yetkili bayisi olmamızın verdiği sorumlulukla teknik konularda yeterli eğitim almış teknik personelimiz, eğitimli idari personelimizle, 29 yıllık bilgi ve tecrübemizle hızlı ve güvenilir garantili satış servis hizmeti vermekteyiz. Türkiye genelinde bütün illere ve bağlı bulunan tüm ilçelere plotter satış, ve makinenizin markası modeli ne olursa olsun plotter, plankopya, ozalit makineleri teknik servis hizmetleri sunmaktayız. Merkezi ankarada olan firmamız Nokta Kağıt ve Makine Sanayi, Türkiye genelinde özellikle hp, hp yazıcı, hp plotter, hp designjet, hp laserjet, hp fotokopi, hp baskı, hp scanner, hp fotoğraf baskı, hp oem ürünleri, hp kartuş, hp toner, hp tamir, hpbakım onarım ve hp teknik servis, oce, oce plankopya, mita plankopya, kağıt, plotter kağıtları, plankopya kağıtları satışı, oce toner, oce developer, oce dram, yeni ve 2. el plotter, plan kopya satış ve teknik servis hizmetleri vermekteyiz.

Firmamızla tanışmadan ve çalışmadan farkımızı anlatamayız. 29 yıllık uzman bilgi ve tecrübemizle kurumsal işleyiş ve servis anlayışımızla Ankara Hp servisi plotter satış diğer tüm büro ofis makineleri hizmet sektörüne örnek çalışmalarıyla Türkiye genelinde


Ürün ve Hizmetler


#plotter satış #designjet servis #plotter kağıt #kartuş #mürekkep


Benzer Firmalar