Çiftel Kazan Makine San.ve Tic.Ltd.Şti.


1482 Sokak No: 21 Doganlar / Bornova / Izmir

Telefon1: +90.232. 479 11 21

Telefon2:

Fax: +90.232. 479 72 81

Web: www.ciftelkazan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:33
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fabrikamız geniş makine parkuru ile imalat sektöründe oldukça iddialıdır. Ürünlerimiz ekonomik olmanın yanı sıra çevreye ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde, birinci kalite malzemelerden üretilmektedir. Ürünlerimiz gerekli test ve kalite kontrollerin tümü yapıldıktan sonra hizmetinize sunulmaktadır...


Ürün ve Hizmetler

ÖN OCAK (PATENT SERİ NO: TR 2003 00610 Y)
Isı ve buhar üretimi için kazanlarda katı yakıtların kullanılması petrol ürünü sıvı yakıtlara oranla çok daha ekonomik olmaktadır. Yakıt olarak yerli üretim kömür veya işletmelerden yan ürün olarak çıkan diğer katı yakıtların kullanılması işletmeye ek bir gelir ve ülkemize döviz tasarrufu sağlayacaktır.
Bir kazanın işlevi, kullanılan yakıtın en yüksek verimle yanmasını ve yanma sonucu oluşan ısının sisteme en yüksek verimle aktarılmasını sağlamaktır.
Sıvı veya gaz yakıtlar yakmak üzere dizayn ve imal edilen kazanlar, katı yakıtlar yakılması söz konusu olduğunda öncelikle yanma hacimleri bakımından yetersiz kalmaktadırlar.
Bu amaçla geliştirdiğimiz Ön Ocaklı Kazanlar belirli bir kapasite büyüklüğünden itibaren kömür, talaş, ayçiçeği kabuğu, prina, fındık kabuğu, vb. katı yakıtlar ile buhar ve/veya ısı üretiminde kullanılırlar.

#Kazan, Kömür #Paket Kazan #Hederli Kazan #Ön Ocak #Buhar Kazanı


Benzer Firmalar