Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » GENDOLF TEKNİK KİMYA TEKSTİL SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

GENDOLF TEKNİK KİMYA TEKSTİL SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.


Ekinoba Mah.Mustafa Kemal Bulv. Ekinoba Doğuca Blokları 289 G Blok No:7 Mimaroba-İstanbul

Telefon1: 0212 8638661

Telefon2:

Fax: 0212 8638497

Web: www.gendolf.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya-İtalya

GENDOLF; hotmelt, PVA esaslı su bazlı tutkallar, akrilikler, silikonlar, poliüretanlar, epoksiler, siyanoakrilatlar, postforming ve aneorobik yapıştırıcıları konularında Alman patentli formülasyonlarla üretim ve ithalat bazında faaliyet gösterir.
GENDOLF’ un araştırma geliştirme çalışmaları, günümüzün en gelişmiş teknolojilerini içeren ürünlerin ortaya çıkmasını sağlayacak düzeydedir.

Yüksek performanslı ürünlerle kağıt, mobilya, ambalaj, tekstil, deri, otomotiv, mikroelektronik, metal, plastic, pvc v.b. olmak üzere hemen her endütriye hizmet verilmektedir.

Yönetim, teknik personel ve satış ekibi olarak GENDOLF takım halinde, partnerimiz olarak gördüğümüz siz müşterilerimizin sorunlarını çözmek ve sizleri daha iyi çalışma şartlarına kavuşturmak, bu şekilde de sizlerin ana iş konularınıza odaklanmanızı sağlama çabasındayız.

GENDOLF çevreye ve insan sağlığına oldukça duyarlıdır. Çevrenin korunması ve müşteriler ile çalışan ekibinin sağlığını ve güvenliğini sağlamak ana hedeflerimizdendir.

GENDOLF, topluma karşı olan sorumluluklarının her zaman farkındadır ve çalışmalarına bu bağlamda devam etmektedir. Toplumu bilinçlendirmek, uygun ürün kullanımı sağlamak, gereksiz maliyet artışlarına engel olmak, üreticiyi daha az maliyetle üretim yaptırmaya yöneltmek ve müşteriye karşı açık olmak gibi amaçları kendine hedef seçmiştir.

Yeni ürün çeşitlerimiz, mevcut ürünlerde gelişmeler, çözümler v.b. haberlerimiz için bizimle kalın.


Ürün ve Hizmetler

Tutkal, yapıştırıcı, hotmelt, tekstil kimyasalları, deri kimyasalları, hızlı yapıştırıcı, silikon, köpük, poliüretan sosis

#hotmelt #tutkal #yapıştırıcı #poliüretan #


Benzer Firmalar