Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » ORCEM MEDİKAL KOZMETİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ

ORCEM MEDİKAL KOZMETİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ


Ümraniye

Telefon1: 0216 461 31 34

Telefon2:

Fax: 0216 443 05 60

Web: www.orcemkozmetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İsrail/Arjantin/İngiltere

TARİHÇE
ORCEM Kozmetik 2004 yılında Profosyonel Estetik sektörüne yeni bir soluk getirmek ve tüketiciyi kaliteli ve çağdaş ürünlerle buluşturmak amacı ile kurulmuştur.

Çok kısa zamanda kalite, sağlık, estetik, müşteri memnuniyeti konularında taviz vermeden hızlı bir büyüme gerçekleştiren ORCEM , bugün bir çok ürünü kendi çatısı altına toplamıştır.

DÜNDEN BÜGÜNE DAHA BİR GÜVENLE
Amerika , Canada, Almanya ve İtalya gibi ülkeler başta olmak üzere, alanında dünyaca ünlü bir çok markayı çatısı altına toplayan ORCEM `in distribütörlüğünü yapmakta olduğu tüm cihazlar FDA , CE ve TSE belgeli, Kozmetik ürünler ise T.C. Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

GÜCÜMÜZÜ SİZE ,BAŞARIMIZI GÜZELLİĞE BORÇLUYUZ
Yenilikçi ve eğitimci yanıyla ORCEM müşterilerine sıfır noktasından itibaren hizmet vermeye başlayarak ,sunduğu ürünleri,verdiği eğitimler ve sürekli katkı sağlayan yaklaşımıyla gelişme sürecini birlikte takip eder.
Diğer yandan sektörel yenilikleri müşterisi adına takip ederek, sürekli güncel ve ilerlemeye açık bilgileri müşterilerine sunar.
SAĞLIKLI GÜZELLİĞİN SIRRI
ORCEM sunduğu ürünlerle, insan sağlığının evrenin doğal döngüsünde yıpranan özelliklerini maksimum verimli sonuçlarla,onu saflığına yeniden kavuşturmayı vaadeder. ORCEM ,güzelliğin sırrını keşfeden Biokozmetik ürünleri ve beden sağlığının sırlarını çözen mükemmel cihazlarıyla müşterilerine estetik ve sağlık konusunda güven sunar.
EĞİTİMLE BÜTÜNLEŞEN GÜZELLİK
Dünyaca ünlü DR.SPİLLER Biokozmetik ürünleri ve BODY HEALTH , EMA, DAEYANG DECOMEDICAL markalı cihazların yetkili satıcısı olan ORCEM, distiribütörlüğünü yaptığı tüm ürünlerin kullanım ve uygulamalarına dönük gerekli eğitimleri teorik ve pratik olarak verir. Eğitimler sonunda başarı gösteren kursiyerlerine sertifika vererek sektöre eğitimli Güzellik Uzmanları kazandırır.
NE YAPARIZ ?
Biz Uluslararası Markalarımızı Ülkemizde temsil ederiz
Sizi dinler ve anlarız.
Sonra çözümler sunar , ortaya ortak bir tablo çıkarırız
Biz sizin için en doğru olanı sunarız, Çünkü ilişkilerimizi uzun vadede planlarız
NEDEN YAPARIZ ?
Çünkü bu bizim işimiz

BİZİMLE NASIL ÇALIŞABİLİRİSİNİZ ?
Karşılşıklı prensipler doğrultusunda Değerlerimze , Eğitici kimliğimize , saygı gösterilmesini ister ve saygı gösteririz. Size sıfır noktasından hizmet vermeye başlar, süreci birlikte takip etmek isteriz. Yeniliklere açık , eğitim şart ilkesini kabul etmiş olmanızı isteriz. Kalite , güvence ve müşteri odaklı ilkeler içersinde bulunmanızı isteriz.
BİZ NE SATARIZ ?
Profosyonel Kozmetik ürünleri ve Estetik amaçlı Ekipmanlar
NE SATMAYIZ ?
Sizin iş yapmanızı sağlıyacak, Ülkemizde ve yurtdışında edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda harmanlayıp sizele paylaştığımız fikir ve düşüncelerimizi size ücret karşılığı satmayız, Çünkü bu bizim size hediyemizdir.
BİZ !!!
Biz Estetik ve Güzellik sektörüne yönelik , yeni jenerasyon düşünce yapısıyla Ürün ve Cihaz İhtiyaçlarınızın dışında , işletme yapınıza en uygun çözümleri sunan , Farklı sinerji oluşturman


Ürün ve Hizmetler

Formax IPL , Medikal Estetik sanayisi için dizayn edilmiş gelişmiş estetik tedavi sistemidir. Tedavilerde ek esneklik sağlayan Sharplight’a ait DPC ve hasta güvenliği ve rahatlığını artıran ve yatıştırıcı etki sağlayan termal soğutma kullanılmaktadır. Formax , profesyonel cilt tedavisi uygulamalarını estetik ve anti-aging ( yaşlanmaya karşı ) piyasalarına sunmaktadır ve ayrıca aşağıdaki uygulama alanları için de uygundur. MABEL6 RF teknolojisi sadece yüzeyel dokularda değil, en önemlisi cildin daha derinindeki yağ dokularında yapısal ve görsel değişiklik sağlar. Metabolizmayı artırarak yağ hücrelerinden sıvı yağ salgılatır, böylece inatçı, sert lokalize yağ ve selüliti dağıtır. Paralelinde, ısınan yağ hücreleri kollajeni ısıtmaya devam eder. Kollajen ısınıp uyarılarak hemen o anda bir kontraksiyon oluşturur, bu da daha sonra derin cilt katmanlarının yeniden şekillenmesiyle devam eden yeni kollajen oluşumunu destekleyerek, daha düz ve sıkı bir ciltle sonuçlanır.

#IPL LAZER #RADYO FREKANS #KAVİTASYON # #


Benzer Firmalar