Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » BURSA Gıda sanayi » ÇELİKİŞ BIÇAK VE ÇELİK TİC.SAN.LTD.ŞTİ.

ÇELİKİŞ BIÇAK VE ÇELİK TİC.SAN.LTD.ŞTİ.


kayhan cadddesi bıçakçılar çarşısı 79/3

Telefon1: 0224 2207877

Telefon2: 0224 2206044

Fax: 0224 2220247

Web: bursacelilis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1950
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1950 yılında faaliyetlerine başlamış olan ve 1995 yılında çelikiş bıçak ve çelik tic. San. Ltd. şti. adıyla faaliyetlerini sürdüren firmamız,kesici aletler ( çakı,bıçak,testere ) ‘nin yanında endüstriyel mutfak ekipmanları ( kıyma makinası,salça makinası,starilezatör, polietilen mutfak tezgahları,paslanmaz özel tip işler vs….) imalatı tamir,bakım ve montajı ile yurt içi ve yurt dışı pazarlama ağıyla ve her geçen gün genişleyen imalat portföyüyle ve her daim artan azmi ve hassasiyetiyle endüstriyel mutfak konusunda da profosyönelleşmiştir.

Firmamızın en önemli ilkeleri üstün ve kaliteli hizmet sunabilmektir.Bu yönüyle gerek yurt içinde gerekse yurt dışında haklı bir üne sahiptir.Geniş bir ürün çeşidine sahip firmamız ihtiyaca en uygun projeleri deneyimli,yenilikçi,profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirir.
İhtiyaca en uygun ve üstün hizmet sunan firmamızın satış ve satış sonrası servis anlayışı ise firmamızın ‘’ hizmet satışla bitmez,başlar ‘’ sloganı ile özetlenebilir.
Birlikte büyük projelere imza atmak dileğiyle
Çelikiş ltd şti adına
Davran ailesi



Ürün ve Hizmetler

Ürünlerimiz:Her türlü meyve, sebze, ekmek, kasap, börek, döner ve pasta krema bıçak’ları, Dekoratif çakı, kama, hançer, kılıç çeşitleri, Kebap şişi, cağ şiş, döner ocağı şişi, Dişli bağ ve budama testereleri ayrıca bağ ve budama makasları, Paslanmaz kıyma makinesi aynası ve bıçağı.Satır, masat, çengel, s kanca.Özel tip bıçak üretimi*****************Her türlü Kıyma makinası, kıyma makinası çanta soğutucusu, salça makinası, soğan parçalama makinası, patates soyma makinası, sterilazötör, polietilen veya paslanmaz kasap tezgahı, ******************arı makine bursa bölge servisliği ve türkay plastik yetkili bayiliği. konusunda hizmet vermekteyiz

#kıyma makinası #salça makinası #bıçak #gıda makinası #çakı


Benzer Firmalar