Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Sigorta şirketleri » Noa Sigorta Dan. ve Aracılık Hiz. Ltd. Şti. ( Lloyds Broker )

Noa Sigorta Dan. ve Aracılık Hiz. Ltd. Şti. ( Lloyds Broker )


Ali Fuat Başgil Sok. No 7 / 1

Telefon1: +90 - 216 - 346 69 08

Telefon2:

Fax: +90 - 216 - 349 06 10

Web: www.noasigorta.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İngiltere

NOA Türkiyede Grup ve Holding riskleri konusunda uluslar arası ve yerel olarak çok genis bilgi ve tecrübe sahibidir. Holdingin tüm şirketleri faaliyet alanı ve büyüklükleri dikkate alınarak sınıflandırılarak şirket bazında riskler tespit edilir.
NOA’ın görevi, Holding’in ve Sirketleri’nin malvarlıklarının yanı sıra, marka ve imajını da korumaktır. Bunun için, Holding’in faaliyet gösterdiği farklı sektörler ve farklı ülkeler göz önünde bulundurularak, Holding’e en uygun sigorta ve risk yönetimi programının dizayn edilmesi hedeflenmektedir.
Program dizayn edilirken, NOA uluslar arası tecrübesini de kullanarak degisik ülkelerde faaliyet gösterilen durumlarda o ülkenin risklerine göre program detaylandırılır.Buna ilave olarak, Holding ve Grup Sirketleri’nin yaptığı özel anlaşmalar detaylı olarak incelenerek, yapılan kontratlardan doğacak sorumluluklar da tespit edilerek, dizayn edilen sigorta programında göz önünde bulundurulmaktadır.
Bunun yani sira, Holding ve Grup Sirketleri’nin maruz kalabilecegi özellikli risklerde analiz edilerek cözümler üretilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Lloyds Of London Broker

#Lloyds Of London #Broker #Sigorta #Turan Kırışgil #Sigorta


Benzer Firmalar