Anasayfa » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat sanayi » MK Panel Alüminyum San. ve Tic. Ltd. Şti.

MK Panel Alüminyum San. ve Tic. Ltd. Şti.


Kazım Karabekir caddesi Altuntop İş Hanı no.87 / 94 06060 İskitler/ANKARA/TÜRKİYE

Telefon1: 0312 341 25 45

Telefon2: 0312 341 25 46

Fax: 0312 341 25 47

Web: www.mkpanel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MK PANEL ALUMİNYUM SAN .TİC.LTD.ŞTİ. 1984 yılından itibaren tecrübe ve birikimiyle 2002 yılında kurulan şirketimiz (Assan Panel A.Ş) Bayiliğini almıştır. MK PANEL uzman kadrosu ile ASSAN PANEL ÇATI ve CEPHE KAPLAMA , TAŞ YÜNÜ ASMA TAVAN ,PERFORE ASMA TAVAN, ALÇIPAN ASMA TAVAN ,ALÇIPAN BÖLME DUVAR gibi çalışma alalarında faaliyet göstermektedir.

MK PANEL sektöründeki diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerinden biri, Türkiye’nin panel aluminyum üretim alanında uzmanlaşmış önde gelen firmaları arasında yer alarak taahhüt edilen projeleri kaliteden ödün vermeden ve zamanında, çevre ve iş güvenliği kuralları dahilinde işveren İdareler ile uyum içinde eksiksiz olarak tamamlamasıdır. Kalite Yönetim Sistemi firmamızın temel prensibidir.

MK PANEL mükemmel sonuçlara ulaşabilmek için müşterilerin ve çalışanların beklentileri her zaman en ön planda tutmakdır.
Kuruluşundan bugüne, dinamik yapılanması içinde sürekli olarak büyüyen MK PANEL, finansal gücü ve uygulamalarındaki kalite prensibi ile Türkiye`de pek çok projeyi başarıyla tamamlamıştır.
25 yıllık geçmişindeki sahip olduğu büyüme ivmesini, önümüzdeki yıllarda da, artırarak sürdürmek kararlılığındaki MK PANEL, gelecekteki başarılarını ülkesi insanı ile paylaşmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


#asma tavan #assan prefabrik #bölme duvar #çatı panelleri #poliüretan galvaniz


Benzer Firmalar