hakikat organizasyon


bakırköy

Telefon1: 0535 760 15 54

Telefon2: 0543 770 21 64

Fax:

Web: www.hakikatorganizasyon.blogcu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:58 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya,İran,Mısır,

Hakikat Organizasyon hizmetleri firmamız 1996 yılından beri faaliyette bulunmaktadır ve istanbul olmak üzere Türkiye`nin bütün şehirlerinde düzenlemiş olduğu organizasyon hizmetleriyle faaliyette bulunmaktadır. Faaliyet alanlarımız islami organizasyon,dini organizasyon,nişan ve sünnet organizasyonu başta olmak üzere islami dügün ve konser,nişan,sünnet,fasıl ekibi,mehteran takımı,video ve fotoğraf çekimi,ilahi ve ilahi ekibi,tasavvuf ve tasavvuf musikisi ekibi,sema gösterisi, sema ayini gibi geniş bir yelpazede hizmetlerini yürütmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Düğün Organizasyon
Düğün, davet, nişan organizasyonu, Düğün süsleme hizmetleri, Masa süslemeleri, masa üstü canlı çiçek (Çiçeklerin ortasında fanus ve mum vardır) Düğün ve davetlerinizde masa üstü süslemeleri için masa üstü çiçekli şamdanlar veya kristal şamdanlar, Masa üstü süsleme, (Renkli pul, payet, boncuklar ve çeşitli süsler) Gelin damat masası süsleme, Nikah masası süsleme, (Özel tüllerle ve şık kumaşlarla dökümlü süsleme 2 adet yüksek deri gelin damat sandalyesi + 2 adet büyük özel canlı çiçek ) veya şık kristal taşlarla süslü nikah masası, Gelin yolu süslemesi, Gelin yolu çiçek takı süsleme, (Canlı çiçekli sarmaşıklı let ışıklı) Düğün çüçekleri, Volkan ve ışık seli, Havai fişek gösterisi, Masa süsleme, Sandalye süsleme, Masa sandalye süsleme, Masa sandalye giydirme ve diğer düğün süslemeleri Havuz başı düğün organizasyonları, Tekne düğünü organizasyonu, Kır düğünü organizasyonları, Catering hizmetleri, Düğün süslemesi, Düğün salonu süsleme, Düğün ekipmanları kiralama, Düğün yeri temini ve anlaşmalı düğün mekanları.
Sünnet Düğün Organizasyon
Sünnet düğünü organizasyonları, Sünnet ve sünnet düğünü süslemeleri ve sünnet yatağı süsleme, (Örtüler, fiyonklar, tüllerle süslü kral yatağı) Sünnet tahtı, (Büyük kral tahtı omuzda taşına 4 yeniçeri askeri + mehter marşı ile görkemli bir aktivitedir özellikle tavsiye edilir) Sünnet Tahtı kiralama ve süsleme, Havai fişek gösterisi, Volkan ve ışık seli, Sünnet yatağı süslemesi, Masa sandalye giydirme, Masa sandalye süsleme, Kumaş süslemesi, Tül süsleme, Balon süsleme, Mehter Takımı, Sünnet süsleme ve sünnet düğünü organizasyonları alan süslemeleri ve diğer sünnet düğünü süsleme hizmetleri, Sünnet çocuğunun adının ve soyadının yazdığı jumbo balonlar bulunan balon ağaçları. Kapıya balon takı ve nazar boncuğu balon (1, 5 metre çapında) Sünnet düğünü organizasyonu için palyaço sihirbaz gösterisi, Karagöz Hacıvat gösterisi ve çeşitli gösteri organizasyonları. İkram arabaları (Pamuk şekeri, Pop corn, Patlamış Mısır, Osmanlı Macunu).
PALYAÇO HİZMETLERİMİZ
Palyaço Kiralama, Palyaço organizasyon, Palyaço Gösterileri, Palyanço, Doğum günü palyaçosu, Sosis balon palyaçosu, Palyaço siparişi, Yüz boyama palyaçosu, Bayan Palyaço, Baloncu palyaço. Açılış için palyaço, Tüm reklam tanıtım ve borşür dağıtımı aktiviteleriniz için palyaçolar kiralama, doğum günü partisi için profesyonel palyaço temini. PalyaNço mu? palyaço mu? Doğrusu tabiki palyaço, Sizde palyaço servisi ile doğum günü partilerinizi renklendirmek isterseniz bize ulaşın.
Animasyon Hizmetlerimiz
Tiyatro oyuncusu profesyonel animatörler, Doğum günü animasyonları, Palyaçolar, Kostümlü Animatörler, Örümcek Adam, Pamuk Prenses, Batman, Nasretdin Hoca, Noel Baba, Noel Anne, Melek, Sihirbaz, Korsan, Karikatürist, Akrobat, Ateşbaz, Karikatürist servisi, Çocuk Animasyonları, Komik Animasyon, Sihirbaz ve jonglör gösterileri, Karagöz Hacıvat gösterisi, Yüz Boyama Aktiviteleri. Karagöz hacıvat göserisi, Mehten takımı, Kostümlü hediye servisi. Hediyeleriniz sevd

#islami organizasyon dini organizasyon #dini konser dini dügün #islami konser islam dügün #semazen ilahi #fasıl nişan


Benzer Firmalar