Anasayfa » Okullar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » DENİZLİ Okullar » ÖZEL EGE EĞİTİM ARAÇ ve GEREÇLERİ - Kreş ve Anaokulu Oyuncakları

ÖZEL EGE EĞİTİM ARAÇ ve GEREÇLERİ - Kreş ve Anaokulu Oyuncakları


Saraylar Mah. 497 Sk. No:14/1

Telefon1: 02582621921

Telefon2: 02582634568

Fax: 02582634568

Web: www.ozelege.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında kuurlan şirketimiz 2001 yılından bu yana müşterilerinin memnuniyeti çerçevesinde faaliyetine ve hizmetine devam etmektedir.tüm resmi kurumların ve okullarımızın ihtiyaçalarına cevap vermekteyiz.dürüst,çalışkan ve zamanında iş teslimatıyle müşterilerimizin memnuniyetini kazanmış bulunuyoruz.her geçen gün bizler de bu memnuniyeti artımak için çaba göstermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

her türlü iç mekan ve dış mekan oyun gurupları:salıncak, kaydırak, tahteravelli, mobilya çeşitleri, masa üstü oyun gurupları, rehabilitasyon malzemeleri. ayrıca anahtar teslim kreş ve anaokulu profelendirme teslimatı. okullaımızın ve dersaneler, dil kursları, bilgisayar kurları vs. her türlü yazı tahtası, tebeşir, tahta kalemi, projeksiyon cihazı, akıllı yazı tahtası, atatürk mask, büst, bando malzemelri, kırtasiye, matbu evrek, büro malzemeleri ve tüm donanım ve sarf malzemeleri mevcuttur.

#bahçe oyuncakları #kreş ve anaokulu eğitici oyuncaklar #kırtasiye #projeksiyon makinesi #matbu evrak


Benzer Firmalar