marka nakliyat


kartal 80 kuzey yan yolu samandıra istanbul

Telefon1: 0216 49636 80

Telefon2: 0212 227 13 82

Fax: 0216 398 52 47

Web: www.markanakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:2 | Memur:3 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:taşımacılık

Evden Eve Nakliyat veya Taşımacılık
Denildiğinde akla gelen ilk firmalardan biri olan Marka Nakliyat, dün olduğu gibi bugünde siz değerli müşterilerine evden eve taşımacılığın gerektirdiği en iyi hizmeti, en güvenilir bir şekilde size sunmaya devam etmektedir. Kuruluşumuzun sahip olmuş olduğu geniş araç filosu, eşyalarınızın taşınması esnasında kötü süprizlere karşı mukaveti arttırılımış ve nakliye aracı için gerekli her türlü dizaynı yapılmıştır.

Evden eve nakliyat talebiniz bize telefonla,e-maille veya iletişim formumuzla bize ulaşmasıyla Marka Nakliyat eksperi evinizi sizin istediğiniz saat ve zamanda ziyaret eder,nakliyat talebinize uygun planlama koordinasyon ve eşyalarınızın hassasiyetine göre taşıyabilecek büyüklükte araç,eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi harcaması,eşyalarınızın hassasiyetine kaç elemanın geleceği çağdaş asansörlü sistemin nasıl Eşyanın gideceği yeni yeride ziyaret edip sonradan olabilecek riskleri en asgariye indirir.

Marka Nakliyat


Ürün ve Hizmetler

Önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti, amacımız ise günümüz şartlarına daima ayak uyduran ve eski taşımacılık anlayışından uzak yenilikçi ve kaliteli bir nakliyat şirketi olarak bu piyasada var olmaktır. Verdiğimiz hizmetin sorumluluğunu ve taşıdığımız eşyanın kıymetini bilerek, öncelikli olarak güvenlik tedbirini elden bırakmadan ve kaliteden hiçbir şekilde taviz vermeden tecrübeli ve eğitimli personelimiz ile taşımacılık sektöründe hizmet vermeye devam edeceğiz.Marka Nakliyat olarak hem Evden Eve Taşımacılık hem de Kurumsal Taşımacılık alanlarında hizmet vermekle beraber, Türkiye`de Kongre ve fuar taşınmasında uzmanlaşmış tek nakliye firmasıyız. Firmamız kesinlikle taşeron kullanmamaktadır. Araçlar ve ofisler öz mallarımızdır.Kalite Politikamız;Ana faaliyet dalımız olan nakliye organizasyonlarında kalite ile özdeşleşmiş bir firma olarak;Müşteri odaklı yaklaşım ile müşterilerimizin ihtiyaçlarını önceden düşünerek yaratıcı, yenilikçi çağdaş çözümler sunmak, Firmamız hedeflerine yasal şartlara ve müşteri beklentilerine uymak; Verdiğimiz hizmeti sürekli iyileştirerek müşterilerimize zamanında sorunsuz sunarak ve sadakatlerini kazanmak, Takım anlayışı ile çalışmak ve ekibe eğitimlerle iyileştirme yaparak Kalite Yönetim Sistemine katılımını sağlamak, Değerlerimiz; Dürüst olmak Yaratıcı olmak Yarar Sağlamak Çalışkan olmak Yenilikçi olmak Sistemli Olmak Mükemmeliyetçi olmak Misyonumuz;Uzman ve Deneyimli Kadromuzla müşterilerimize en gelişmiş teknolojiyi kullanıp kanuni hak ve menfaatlerini koruyarak gecikmeye mahal vermeksizin minimum sürede sonuç almaktır.Vizyonumuz;Kaliteli hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızlı ve güvenilir hizmet vermektir…mış ve nakliye aracı için gerekli her türlü dizaynı yapılmıştır.Evden eve nakliyat talebiniz bize telefonla, e-maille veya iletişim formumuzla bize ulaşmasıyla Marka Nakliyat eksperi evinizi sizin istediğiniz saat ve zamanda ziyaret eder, nakliyat talebinize uygun planlama koordinasyon ve eşyalarınızın hassasiyetine göre taşıyabilecek büyüklükte araç, eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi harcaması, eşyalarınızın hassasiyetine kaç elemanın geleceği çağdaş asansörlü sistemin nasıl kurulacağı, nereye kurulacağı ve eşyanızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici planlama yapılır. Kalite Yönetim Sistemini uygulamak ve sürekli iyileştirmek ana politikamızdır. Bu politika Marka Nakliyat üst yönetimi tarafından tüm firma çalışanlarına duyurulmuştur ve anlaşılması sağlanmıştır.

#evden eve nakliyat ev taşıma #şehir içi nakliyat sehirler arası nkliyat #nakliye şirketleri nakliye firmaları #nakliyat nakliye #taşımacılık ofis taşıma


Benzer Firmalar