Refsan İzolasyon San.Tic.tLtd.Şti.


Çiniciler Çarşısı 2. Çarşı No:4

Telefon1: 0274 225 17 18

Telefon2: 0274 225 17 19

Fax: 0274 225 17 20

Web: www.refsan.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Çin ve Kıbrıs Şubeleri

Türk sanayisine, 1992 yılından beri ürettiği başarılı ürünlerle hizmet veren firmamız; tamamen yerli imalat ve emekle gerçekleştirdiği ürünlerini, ülkemizin en büyük firmaları yanında küçük atölyelerinde de görmek mümkündür.
Çok geniş olan müşteri portföyümüzün, firmamız ürünlerine göstermiş olduğu ilgi ve buna bağlı olarak ürünlerimizin yüksek performansı, REF-SAN markasını aranan ve tercih edilen marka konumuna getirmiştir. Bu nedenle markamız ürünleri taklit edilir hale gelmiştir. Ülkemiz seramik sanayisinin ihtiyacına cevap vermeyi hedef alan kuruluşumuz, ileri teknoloji desteği ile, bu alandaki yeni araştırma ve geliştirme hizmetlerine hız vermiştir.

Bu güne kadar firmamızca imal edilen ürünlerimiz, çeşitli sanayi kuruluşlarında başarı ile hizmete devam etmekte ve siz sayın müşterilerimizden aldığımız övgüler, bu alandaki çalışmalarımıza daha bir şevk katmaktadır. Kamara fırınlar konusunda önder olan kuruluşumuz, kalitesini kanıtlamış bulunmaktadır. Seri ve özel boyutta üretmekte olduğumuz elektrikli fırınlar tamamen Avrupa patentli malzemeler ile üretilmektedir.
Firmamız satış sonrası verdiği hizmetler ile de ürünlerinin yakından takipçisidir. Tüm mamullerimiz bir yıl garantili olup, bakımları da tarafımızdan yapılmaktadır.

Firma olarak hedefimiz; müşterilerimize, firmamızdaki gelişmeleri aktarmak ve müşterilerimizin bu konudaki ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verebilmektir. Firmamız şimdiye kadar gördüğü destek ve güvene layık olmak amacıyla siz sayın müşterilerimizin hizmetindedir.

Kalite Politikamız

Dünya standartlarına uygun hammadde ve yarı mamul kullanarak hızla değişen şartlarda sağlam, dayanıklı ve son teknolojilere sahip ürünler tasarlayarak, minumum stok seviyesinde çalışmak, sürekli gelişme düşüncesiyle yeni hedefler belirlemek ve bu hedeflere yönelik planlar yaparak hayata geçirmek, Kalite Yönetim Sisteminde çalışanlarımızın işbirliği ile müşteri ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak ürünü ve hizmeti sunarak, seramik fırınları, tavlama fırınları, kuyumcu fırınları, ramat fırınları gibi endüstriyel sanayi fırınları imalat sektörünün vazgeçilmezi olmak, seramik makine ve ekipmanlarıları konusunun uzmanı olmak firmamızın kalite politikasıdır.

Vizyonumuz

Ülkemizde ve uluslararası piyasalarda kaliteli ve güvenilir bir kuruluş olup;


Ürün ve Hizmetler


Tünel Fırın
İstenilen sektöre uygun, istenilen ebatlarda tünel fırın imalatı. Lütfen teklif isteyiniz.
Cam Çini Seramik Fırınları
* REF/SAN Marka * Ebat : İstenilen ölçülerde * Şase üretiminde lazer kesim teknolojisi kullanılmaktadır. * Max. Çalışma Sıcaklığı 0-1300 C * Bir yakımda 6/10 YTL. Elektrik Harcaması olacaktır. Doluluk oranına göre farklılık sunmaktadır. * Kullanıldığı Sektörler : Seramik Sektörü Çini Sektörü Cam Yaldız Serigrafi ( seramik ya da porselen üzerine) Isıl İşlem / Demir Tavlama Sektörü * Fırın besleme gücü 220 V. veya 380 V. dır. Bu fırına 380 V. bağlanması süre hareketini rahatlatacaktı
REF-SAN / Roller fırın / Füzyon Fırın / Seramik Fırını / Isıl İşlem Fırınları / tünel fırın / tavlama fırın / tünel fırını / tavlama fırını / ısıl işlem fırını / ısıl işlem fırınları / gerilim giderme fırını, tav fırını, tav ırınları, Meneviş fırınları, meneviş fırını, Seramik ve porselen fırınları, Alüminyum eritme ve sıcak tutma fırınları, Rotasyon fırınları, Boya yakma fırınları, boya yakma fırını, Plastik kaplama fırınları, plastik kaplama fırını, PAIR OF COMPASSES, BOMOMETER, BOTTOM CLEANING, BOWL, CERAMIC, CERAMIC FIBER BLANKETS, CERAMIC GLASS, CERAMIC KILNS, CERAMIC MOLTING MUD, CERAMIC PIPE, CERAMIC TONGS, CERAMIC TUBE, CERAMIC VACUUM MUD, CHROME OXIDE, CLAY BRUSH, CLEANER2, COAL POWDER, COAL POWDER FOR FIGURING, COBALT OXIDE, COVERED BALL CUBE, CUP2, CUPPER KARBONAT, CUPPER OXIDE, DOUBLE AND MILL, DYE, DYE FOLDER, EUROPEAN BRICK, EUROPEAN BRICK RESISTANT, EUROPEAN RESISTANT, GLASS, GLASS KILNS, GLASS MOLD, GLAZE MIXER, GLAZE TONGS, GLAZING BUCKET, GLAZING FOLDER, GLAZING SHELF, GLAZING SIFTER, HEAT TREATMENT KILNS, INSULATOR BRICK, IRON OXIDE, JAPANESE LATHE, JET MILL POT, KILN SHELF, MANGANESE OXIDE, MILL, MODELING PENS, MOLTING MUD AND GLAZE MIXER, MOLTING MUD MIXER, MUD PROCESSING MACHINE, MUD ROLL OUT MACHINE, PERFORATED CERAMIC DISK, PLASTER LATHE, PLATE2, POTTER LATHE, PREPARED TILE DYE, PRESS, PRIMING, RESISTANCE, RETOUCH SPONGE, ROCKWOOL FIREBATTS, SABLE BRUSH, SHELF FULCRUM, TALC, TEMPLATE LATHE, THERMOCOUPLE, TILE, TILE DESIGN, TILE FIGURE SET, TILE GLASS, TILE GLAZING BRUSH, TILE KILNS, TILE MOLTING MUD, TILE PLATE PAINTING BRUSH, TILE PRIMING, TRIANGLE LEG, TRIANGLE LEG FULCRUM, TURNET, VACUUM MUD, VARIOUS TILE RAW PLATE, VASE, VELVET BOX, WORKING TEMPERATURE, ZINC OXIDE, FURNACE, OVEN, KILN, KILNS, LATHE, POTTER, POTTERY , POT, OVENS, FURNACES, LATHES, a pair of compasses, bomometer, bottom cleaning, bowl, ceramic, ceramic fiber blankets, ceramic glass, ceramic kilns, ceramic molting mud, ceramic pipe, ceramic tongs, ceramic tube, ceramic vacuum mud, chrome oxide, clay brush, cleaner2, coal powder, coal powder for figuring, cobalt oxide, covered ball cube, cup2, cupper karbonat, cupper oxide, double and mill, dye, dye folder, european brick, european brick resistant, european resistant, glass, glass kilns, glass mold, glaze mixer, glaze tongs, glazing bucket, glazing folder, glazing shelf, glazing sifter, heat treatment kilns, insulator brick, iron oxide, japanese lathe, jet mill pot, kiln shelf, manganese oxide, mill, modeling pens, molting mud and glaze mixer, molting mud mixer, mud processing machine, mud roll out machine, perforated ceramic disk, plaster lathe, plate2, potter lathe, prepared tile dye, press, priming, resistance, retouch sponge, rockwool firebatts, sable brush, shelf fulcrum, talc, template lathe, thermocouple, tile, tile design, tile figure set, tile glass, tile glazing brush, tile kilns, tile molting mud, tile plate painting brush, tile priming, triangle leg, triangle leg fulcrum, turnet, vacuum mud, va

#REF-SAN / Roller fırın / Füzyon Fırın / Seramik Fı #çini #seramik #cam #fırın


Benzer Firmalar