Apak Makine


Çifte Havuzlar Caddesi, Aslaner Sanayi Sitesi, F Blok, No:5 Bayrampaşa İstanbul

Telefon1: 0212 481 48 22

Telefon2:

Fax: 0212 481 48 22

Web: www.apakmakine.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

APAK Makine, uzun yıllara dayanan paketleme makineleri alanındaki, imalat tecrübesiyle ambalaj makineleri sektörüne yönelik Stick Dolum Makineleri, Yatay ve Dikey Ambalaj Makineleri ve Kolonyalı Mendil Paketleme makineleri ve benzeri alanlarda onlarca çeşit makineyi son teknoloji ve kalite ile üretmektedir.

Makinelerimiz ile 1 gramdan 50 kg’ma kadar her türlü taneli, toz, sıvı ve granüllü ürünleri hassas gramajlama sistemleri ile ambalajlayabilir, doldurabilir ve kutulayabilirsiniz.

İmalat aşamasında gösterdiği hassasiyeti satış sonrasında montaj ve servis hizmetleriyle de göstermektedir. 24 saat ulaşabileceğiniz uzman personelimizle; karşılaşabileceğiniz sorunlar en kısa sürede giderilecektir.

Makineniz teslim edilmeden önce kullanıcı operatör eğitimden geçirilir ve nihayetinde makinenin istemiş olduğunuz özellikleri sağlayıp sağlamadığı sizinle veya yetkili bir personelle kontrol edilir.


Ürün ve Hizmetler

Stick Şeker Makinası
Stick Dolum Makinası
Fişek Dolum Makinası
Paketleme Makinası
Stik Makinası
Stick Toz Dolum Makinesi
Hazır Kahve Paketleme Makinesi
Vidalı Sistem Paketleme Makinesi
Klepeli Sistem ( Volümetrik ) Paketleme Makinesi
Toz şeker, çay, tüm bakliyat, hububat ve kuruyemiş çeşitleri, mısır patlağı, taneli baharat çeşitleri ve granül dolum makinası

#dolum makinası # # # #


Benzer Firmalar