TurkNet


Büyükdere Cad 121, Gayrettepe

Telefon1: 2123551700

Telefon2:

Fax: 2122165560

Web: www.turk.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:130 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TurkNet İletişim, Ses (telefon) ve Internet (data) hizmetleri sunan, Türkiye’de pazar lideri bir telekom şirketidir. TurkNet`in, yaygın ve yüksek kapasiteli ulusal veri omurgası Türkiye`nin her bölgesinde en son teknolojileri kullanan altyapısı ve bağlantıları müşterilerine yüksek kalite ve yüksek güvenilirlikli hizmetleri verebilmek için tasarlanmış ve gerçekleştirilmiştir. TurkNet yerel, ulusal ve uluslararası bağlantıları için fiber optik kablo tesis yatırımlarını sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

TurkNet, kendi yönettiği IP omurgası uzerinden ADSL hizmeti sunuyor. TurkNet, Türkiye genelinde Fiberoptik altyapısını, kendi döşediği kablolarla genişletmeye devam etmektedir.
TurkNet’in A Tipi Taşıyıcı Önseçimli Hizmeti; şehirler arası, uluslararası ve GSM aramalarınızı evinizdeki ve işyerinizdeki telefonlardan yüksek kalite ve uygun fiyata yapabilmenizi sağlayan bir hizmettir.
TurkNet Hosting, yüksek güvenlik standartlara uyan, ısı, nem ve yangın kontrollü, sistem ve çevrede 24x7 izleme ve bakımı, ve kesintisiz enerjisi olan TurkNet Veri Merkezinde ile yüksek kaliteli hosting hizmeti veriyor.

#adsl #adsl başvuru #adsl bayi #hosting #adsl bayilik başvurusu


Benzer Firmalar