Anasayfa » Dökümcüler » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Dökümcüler » MERT DÖKÜM Makine İnş. San. Ve Tic.

MERT DÖKÜM Makine İnş. San. Ve Tic.


İMES San. Sitesi D Blok 401 Sk. No:7 Dudullu 34775 ÜMRANİYE

Telefon1: 216 313 43 08

Telefon2: 216 364 32 12

Fax: 216 415 74 51

Web: www.mertdokum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:5 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mert Döküm, 20 yılı aşkın üretim hayatı boyunca sfero döküm, pik döküm (dökme demir), çelik döküm, alüminyum döküm, bronz döküm alanlarında hizmet vererek Türk sanayiindeki yerini almıştır.
Mert Döküm, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahip olup, TS 1478 EN 124 standartlarına uygun farklı ölçülerde ızgara ve kapak üretimi yapmakta ve bu alanda önderliğini sürdürmektedir.
Mert Döküm, üretimde kusursuz hizmet akışını sağlamak için yenilikleri sürekli takip ederek uygulamaya koymaktadır. Sizlerden aldığı güçle yine sizlere yeni tasarımları ile alternatif ürün çeşitleri sunabilmek için üretimini kararlılık ve yeniliklerle sürdürmektedir.
Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir. Kalitede benimsediğimiz toplam kalite anlayışımızın unsurları arasında muhtemel hataları önleyicilik, tam katılımcılık, personelin düzenli ve sürekli eğitimi, tedarikçilerle işbirliği, müşteri memnuniyeti ve çevreye saygı bulunmaktadır. Standartlara uygun şekilde yeniden yapılanma ve yatırımlara hız verme aşamasındaki Mert Döküm’e gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür eder, sizlere bugünkü gibi gelecekte de hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı ifade etmek isteriz.


Ürün ve Hizmetler

BACA KAPAKLARI: Sfero Döküm Kapaklar, Benzin İstasyonu Kapakları, Doğalgaz Baca Kapakları, Elektrik Menhol Kapakları, Pik Döküm Kapaklar,
YAĞMUR SUYU IZGARALARI: Sfero Döküm Izgaralar, Sfero Döküm Konkav Izgaralar, Sfero Döküm Oluklu-Bordür Izgaraları, Pik Döküm Izgaralar, Sfero Döküm Kanal Izgaralar, Pik Döküm Kanal Izgaralar, Paslanmaz Çelik Kanal Izgaralar, Bronz Döküm Kanal Izgaralar
YER SÜZGEÇLERİ: Viyadük Yer Süzgeçleri, Sifonlu Yer Süzgeçleri, Süzgeçler
SINIR ELEMANI-AĞAÇ DİBİ: Sfero Döküm Sınır Elamanları, Pik Döküm Sınır Elamanları, Çelik Sınır Elamanları, Ağaç Dipleri
Banklar, Döküm Parçalar, Yağ Ayırıcılar

#Döküm #Baca Kapağı #Yağ Ayırıcı #Hazır Kanal #Bank Ayağı


Benzer Firmalar