Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » ESKİŞEHİR İnşaat makinaları » ST ANADOLU İNŞAAT MALZEMELERİ&İNŞAAT MAKİNALARI

ST ANADOLU İNŞAAT MALZEMELERİ&İNŞAAT MAKİNALARI


Vatan Cad. No:112/C Eskişehir

Telefon1: 222 2207470

Telefon2: 532 7371177

Fax: 222 2207479

Web: www.stanadolu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1912
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SPİT’ in eşsiz turuncu renkli makina ve techizatları, hemen her şantiyede projelerinizi gerçekleştirmeniz için en önemli yardımcınızdır. SPİT markası profesyoneller için yenilikçi ve güvenilir ankraj ve bağlama teknolojisini simgeler. Markanın sahibi olan ITW (Illinois Tool Works) 1912 yılında, metal kesme techizatları satmak üzere ABD’ de doğmuştur. Yaklaşık 100 yıldır çok önemli çalışmalara imza atan ITW, ahşap, metal ve beton için bağlama sistemleri üreten tek firma olma ünvanıyla çalışmalarını uzun yıllar rakipsiz olarak sürdürmüştür. Bugün 52 ülkede, 825 iş merkezi ile yaklaşık 60.000 nitelikli insan gücünü bünyesinde barındırarak, yenilikçi çözümler ve ürünler geliştirmek için uğraş vermekte olan ITW, dünyanın en büyük 200 firması arasındaki yerini korumaktadır.

SPİT, tüm üretim ve hizmet süreçleri ile ilgili faaliyetlerini, ISO 9000 kalite güvence standartlarına göre yürütmektedir. Tasarım gücünü mesleki uygulama ve sorunların çözümüne odaklayan organizasyon, sürekli Ar-Ge, yüksek kalite, performans ve kullanım kolaylığı sunan ürünler üreterek, müşterilerine zaman kazandırmaktadır.

SPİT ürünleri artık dünya pazarı genelinde tüm inşaat sektöründe, ankraj ve tespit uygulamarı ve tedariğinde uzmanlığı sebebiyle mutlak referans olarak kabul görmüştür. SPİT logosu, ürünün kalitesinin ve güvenlik kurallarına uygunluğunun bir çok uluslar arası kuruluşlarca kanıtlanmış olduğunun açık bir teminatıdır.


Ürün ve Hizmetler

Her türlü elektrikli ve elektro pnömatik el aletleri; havalı, gazlı ve kapsüllü çivi çakma tabancaları; en son Avrupa güvenlik standartlarına ve teknik özelliklere sahip, SPIT ar-ge birimlerinde tasarlanmış ankraj, dübel ve tespit sistemleri; Yüksek ve düşük sıcaklıklarda, deniz ve içme sularında kullanılabilen muhtelif kimyasal dübel ve ankraj sistemleri; ve ITW bilgi ve tecrübesiyle geliştirilmiş her türlü elmas kesme, delme, kanal açma, karot alma ve yüzey temizleme makineleri, SPİT tarafından eksiksiz olarak hizmetinize sunulmaktadır. Elektro pnömatik cihazların üretimi Almanya’ da gerçekleştirilmekte, Fransa ve Belçika’ da bulunan fabrikalar ile birlikte üretim tesisi sayısı 40 işletmeyi bulmaktadır.

#inşaat makina #hilti #spit eskişehir #dübel bağlantı #çivi çakma


Benzer Firmalar