Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » EDUSA EĞİTİM BİLİŞİM VE BÜRO MALZEMELERİ SAN. TİC.LTD.ŞTİ.

EDUSA EĞİTİM BİLİŞİM VE BÜRO MALZEMELERİ SAN. TİC.LTD.ŞTİ.


Ihlamurkuyu mah. eski kadıköy yolu NO: 29/A ÜMRANİYE-İSTANBUL

Telefon1: 0216 526 45 85

Telefon2: 0216 526 45 86

Fax: 0216 526 45 84

Web: www.okuldizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Edusa Eğitim Bilişim Ve Büro Malz. olarak tüm anaokulu, ilköğretim okulu, lise, üniversite, dernek vb. kurumlara, mobilya ve eğtim gereçleri alanında hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Oturma grupları, dolap ve dolap çeşitleri, öğretmen masaları, kürsüler, masa ve masa grupları, bilgisayar masaları, toplantı masaları, sıralar, tekli sıralar, çiftli sıralar, stüdyo sıraları, anfi sıralar ve çeşitleri, satranç masası, kontrol panelleri, laboratuar dolapları ve masaları, iş tezgahları ve iş tezgah çeşitleri, yazı tablalı sandalyeler ve çeşitleri, koltuklar ve çeşitleri, farklı renkte ve çeşitte yazı tahtaları, satranç tahtası, mobil yazı tahtaları, cam panolar, milli levha setleri, personel isimlikleri, yerleşim planları, dış kapı tabelaları, yönlendirme levhaları, broşür stantları ve çeşitleri, test dolapları, sergi rafları, medya dolapları, öğrenci dolapları, anaokulları için çok fazla çeşitte oyuncaklar, tahterevalli, futbol kalesi, plastik kaydırak, trafik işaretleri, pedallı motosiklet, bez bebek, iş makineleri, bowling, kamyonlar, fileli top havuzu, top havuzu vb. türde tüm anaokulu, ilkokul, lise, üniversite okul araç ve gereçleri...

#okul gereçleri #anaokulu gereçleri #mobilya #üretim ve pazarlama #ofis malzemeleri


Benzer Firmalar