Körfez Ajans ve İnternet Hİzmetleri


Kemalpasa Mah.Eski Postane Sok.Çağlayan İş Merkezi.B3 Zemin Kat İzmit

Telefon1: 02623218235

Telefon2: 05325460141

Fax: 02623219821

Web: www.korfezajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:--

Körfez Hosting (Bilişim İletişim Tasarım İnternet Hizmetleri), web hosting ve domain adı tescili hizmeti sağlayan kuruluşlar arasında lider konumdaki firmalardandır.

En hızlı, en güvenilir, en kaliteli web hosting ve domain tescili hizmetlerini sağlamayı amaçlayan ve altyapısını bu yönde geliştiren Körfez Hosting, 2005 yılında kurulmuş olup, dünya çapında 4 ülkeden, 500`ün üzerinde bireysel ve kurumsal müşterisine hizmet vermektedir.

Körfez Hosting dürüst, konusunda uzman, tecrübeli, ve dinamik bir ekipten oluşmakta olup, hızla gelişen internet teknolojileri karşısında ortaya çıkabilecek müşteri ihtiyaçlarına yönelik modüler web hosting çözümleri sunmaktadır.

Misyonumuz; Yurtiçi ve yurtdışında hosting alanındaki lider firmalardan biri olmak, her müşterisini


Ürün ve Hizmetler

Korfez Hosting Microsoft Windows 2003 işletim sistemi ve Linux işletim sistemi üzerinde hosting hizmeti sunmaktadır. Sunucular 4.0GHz HyperThreading teknolojisine sahip Intel Pentium 4 işlemciye, 4GB RAM`e, RAID1 (Mirror) harddisklere sahiptir. Ayrıca her sunucuda yedekleme amacıyla 1 adet de backup harddiski bulunmaktadır. Sunucular üzerinde ASP, ASP.NET, PHP ve Perl/CGI dillerinde yazılmış uygulamalarınızı sorunsuz olarak çalıştırabilirsiniz. Sunucularımızda MS Access, MySQL ve MS SQL Server veritabanı desteği de sağlamaktadır. Windows 2003 sunucularımız üzerinde kullanabileceğiniz ASP bileşenleri CDONTS, CDOSYS, JMail, ASPUpload, ASPJpeg, ASPTear, Microsoft XML ve FSO dur.

#körfez ajans #körfez hosting #körfez kocaeli #web tasarımı #kocaelispor


Benzer Firmalar