mec ajans


1420sok.No:96 K:5 D:503 Alsancak/İZMİR

Telefon1: 0232 463 76 18

Telefon2:

Fax: 0232 463 76 07

Web: www.mecreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Türkiye Genelinde 26 ilde hizmet vermekte olan Mec Reklam firmanıza uygun çözümler sunma anlamında siz değerli firma yetkilisini bilgilendirme amaçlı bu maili size sunmaktadır.

Yıllardır Reklam verenlerin ve medya ajanslarının Anadolu Genelindeki Açıkhava reklam çalışmalarında yaşadığı sıkıntılar ortadadır. Araç giydirmeleri duvarlar gibi açık havada çalışmalarında birçok farklı firma ve resmi idare ile sürekli iletişim ve koordinasyon halinde olmak maliyetleri arttırmakta ve takip mekanizmasını oldukça güçleştirmektedir. Takibin olmadığı durumlarda ise reklam verenin yaptığı harcamaların karşılığını alamadığı, dahası maalesef bundan haberdar bile olamadığı durumlar sıklıkla yaşanmıştır.
Mec Reklamın Anadolu genelinde kurmakta olduğu sistem bu çeşit tüm sıkıntıları ortadan kaldırmak ve reklam veren ve medya ajanslarının çoğunlukla kurulu oldukları İstanbul dan tüm koordinasyonu sağlamak ve takip etmek üzerinedir. Mec Reklamın Anadolu genelindeki çalışma ağı ve iş ortakları yapılan hizmetler ve uygulamalar ile ilgili rapor ve sunumları direk İstanbul’a sunmaktadır, dolayısıyla reklam veren ve medya ajansı tüm koordinasyon için MEC ile işbirliği içinde olması yeterli olacaktır..


Ürün ve Hizmetler

Açıkhava

İstanbul başta olmak üzere çalışmalarda bulunduğumuz şehirlerde duvar, çatı gibi Açıkhava mecralarını yurt genelinde iş ortaklarımızla birlikte reklam verenlere sunmaktayız. Bununla birlikte Türkiye genelinde ağımızı genişletmek üzere bu konudaki çalışmalarımıza hızla devam etmekteyiz. Gerek kendimize ait olan gerekse iş ortaklarımız vasıtası ile portföyümüzde bulundurduğumuz cephelere her geçen gün yenileri eklenmekte ve grubumuz tecrübelerini arttırmaktadır.

Totouch

To-touch Açıkhava ve alternatif mecralar konusunda reklam sektörüne yeni bir soluk getirmek, yeni mecralar, alternatif fikirler bulmak üzere kurulmuş firmamızın projesidir. İsminin telaffuzundan da anlaşılacağı gibi tutaç, insanların tutundukları bir objedir. Fikir ise, bu objenin üzerinin reklam alanı olarak kullanılması, reklam verenin toplu taşıma aracında olan hedef kitlesine ulaşmasını sağlamaktadır. İsmindeki espri ise to-touch olarak yazılan tutacın İngilizce anlamının dokunmak olmasıdır. Burada kullanıcının zaten tutaç olarak benimsediği objeye reklam veren için aynı zamanda dokunmak ile anlam kazandırılmıştır ki bu mecra reklam verenin hedef kitlesine, hedef kitlenin de markaya dokunduğu ve birbirleriyle buluştuğu, halihazırda ülke genelinde birçok şehirde uygulanan ve her geçen gün uygulama alanı genişleyen projemizdir.


Otobüs Giydirme

Türkiye genelinde kurmakta olduğumuz sistem ile gerek iş ortaklarımız gerekse kendi girişimlerimiz ile otobüs giydirme hizmetlerini verebilmekte ve çalıştığımız tüm şehirlerde aynı özeni göstermekteyiz. Bursa, Eskişehir, Denizli, Ankara, Mardin, Antalya, Gaziantep, Adana, Antakya, Mersin son dönemde bu çeşit faaliyetlerde bulunduğumuz illerden sadece bazıları…

Prodüksiyon

Gelişen Sinema ve televizyon sektöründe İstanbul merkezli olarak yürüttüğümüz prodüksiyon alanındaki faaliyetlerimiz gün geçtikçe ülke çapında sesini duyurmaktadır. Birbirinden deneyimli teknik ekip elemanlarımız ve bu işin içinden gelen Yönetmen ve Casting ekibimiz yapılan işi daha kaliteli ve daha anlamlı kılma adına her geçen gün kalitesini en yüksek noktaya çıkarmayı hedeflemiştir… Şüphesiz sektör birbirinden zor ve dolambaçlı bir noktadadır. Ancak biz bu işin içinden gelmekteyiz ve yönümüzü bulma konusunda zorlukları bir bir aşacak kalitedeyiz…Yapımlarımıza örnek vermek gerekirse ;

• ATSO Dinlerin Kardeşliği Belgesel Film ( 21 Ülkede 7 Dilde Yayınlanmıştır )
• Diyardan Diyara TV Programı
• Yaz Kampı Gezi Eğlence Programı
• Kahve Sinema Filmi
• Çeşitli Dizi Ve Filmlere Casting Hizmeti
• Çeşitli Ulusal Reklam Filmleri

Fuar Ve Tanıtım Organizasyonları

İzmir Fuarları başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde fuar tanıtım casting hizmeti veren Mec Reklam Ekibinde yer alan host ve hostes kadrosu, her türlü tanıtım ve organizasyondaki standlarda firmaların ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde tercümanlık, karşılama, tanıtım vb. destek hizmetlerini profesyonelce sunmaktadır.

Ürün sahibi firmaların müşter

#reklam izmir #fuar organizasyon #prodüksiyon casting #tanıtım reklam filmi #to_touch otobüs giydirme


Benzer Firmalar