Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ağaç kereste ve orman ürünleri » Lars Laj Türkiye Kent Mobilyaları San. ve Tic. Ltd. Şti.

Lars Laj Türkiye Kent Mobilyaları San. ve Tic. Ltd. Şti.


Tekstilkent

Telefon1: 0212 438 42 00

Telefon2:

Fax: 0212 438 42 03

Web: www.larslaj-tr.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1969
Çalışan Sayısı:85 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lars Laj - Çocuk oyun grupları
Lars Laj Oyun grupları, ismimiz, yaratıcı ve yüksek kaliteli oyun parklarının üretimiyle eş anlamlıdır.

Lars Laj oyun parklarında markamızı yüksek kalitede ahşap oyun grupları, metal oyun grupları üretimi ve yenilikçi çocuk parkları birimleri ile aynı anlamda görüyoruz. Çocuk oyun parklarında 30 yıldan fazla deneyimimiz ile birçok zengin ve yenilikçi oyun parkı tasarımlarımızla tüm dünyadaki müşterilerimiz ve temsilcilerimizin ve çocuk oyun parkları endüstrisinin aklına ilk gelen:güvenli kaliteli üretim, yüksek tasarım, deneyim, satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyetidir.

Oyun gruplarında 40 yıllık üretim ve materyal bilgimizi geleceğin oyun parklarına dönüştürdük. Oyun grupları, kent mobilyaları ve çocuk oyun sistemlerinin üretiminde kullandığımız 1 nci sınıf hammadde ve materyaller ile birlikte üstün üretim teknolojimizi birleştirerek oyun parkları ve kent mobilyaları sektöründe en iyiler arasında lideriz.

Kalite ve güvenlikten ödün vermeden ürettiğimiz oyun parklarımız firmamıza çocuk oyun parkları endüstrisinde verilen 5-15 yıl arası en yüksek garanti şartlarını sizlere sunmamızı sağlamaktadır. Lars Laj Çocuk Oyun Parkları Oynamaya Hazırlanın!!!

Web sitemiz sizin için yenilendi!!! Sitemiz çocuk parkları, spor alanları, fitness ekipmanları, güvenlik yüzeyleri, salıncaklar, tahterevalliler, zıp zıplar ve daha birçok Lars Laj ürününü içermektedir. Sitemiz ahşap oyun grupları,metal oyun grupları, kent mobilyaları ve fitnes ekipmanları ve daha nice Lars Laj Türkiye ürünleri için size ihtiyacınız olacak tüm bilgileri eksiksiz ve aydınlatıcı bir şekilde sunacaktır. Lars Laj Oyun Alanları Oynamaya Hazırlanın!!!


Ürün ve Hizmetler

Pergola, pergole, kamelya, kameriye, oyun parkları, çocuk parkları, park bahçe ekipmanları, oyun parkı, çocuk parkı, oyun grubu , çocuk bahçesi, kent mobilyaları, spor alanları, basketbol sahası, futbol sahası, bank, salıncak , kaydırak, tahtaravalli, tahterevalli, zıp zıp, oyun alanları, park ekipmanları,

#çocuk parları,oyun parkları #oyun alanları,oyun grupları #kent mobilyaları,spor alanları #oyun parkı,şehir mobilyaları #park bahçe ekipmanları,oyun alanı


Benzer Firmalar