DOST GIDA CATERİNG


Çınardere Mahallesi, Vişne Sokak, 3/A Dörtyol,Pendik / İstanbul

Telefon1: 0216 379 60 13

Telefon2: 0216 379 42 24

Fax: 0216 379 19 62

Web: www.dostyemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DOST GIDA 1983 yılından bugüne kendi mülkiyeti olan 1000 m2’lik modern tesislerinde günün 24 saati,haftanın 7 günü 1600-2000 kalori gereksinimine uygun sınırsız hizmet anlayışı ile Türk Mutfağının seçkin yemeklerini Gıda Mühendisleri, diyetisyenleri ve lezzet ustaları eşliğinde en hijyenik koşullarda hazırlayıp; Termo line araçları,güler yüzlü profesyonel kadrosu ile zamanında ve eksiksiz olarak sizlere ulaştırmaktayız.

Ayrıca 200 kişinin üzerindeki işyerleri içinde yerinde üretim yaparak müteahhitlik hizmetleri vermekteyiz.Hizmet alanımız sınırsız olup işyerleri, fabrikalar, okullar,piknik, düğün gibi tüm yemek organizasyonları görev anlayışımız içindedir.
%100 müşteri memnuniyetini ilke edinen DOST GIDA Türkiye’nin profesyonel olarak ilk saygın toplu yemek üretim tesislerinden biridir.Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de kurumsallaşmanın,toplam kaliteyi yakalamanın bilinci ile Uluslar arası kalite güvence belgesi olan NİSSERT firması tarafından onaylanmış,EN-ISO 9001 ve HACCP (EN İSO 22000) belgelerine sahip ilk yemek firmalarından biriyiz.Sürekli işimize yatırım yapmakta,gelişimi,teknolojiyi ve müşteri isteklerini takip etmekteyiz.

Sizler için üretilen yemeklerimizi kendi laboratuarımızda görevli gıda mühendisimiz tarafından analiz edilip günlük numuneler alınarak,bunları +4 derecede soğuk hava depomuzda 72 saat muhafaza etmekteyiz.

Bütün personelimizi haftada iki kere hijyen,müşteri ilişkileri,profesyonel görev anlayışları,kurum kültürü konularında eğitip onları sınava tabi tutmaktayız.
İş yerimizdeki pratisyen doktorumuz bütün personelimizi sağlık kontrolünden geçirip,portör muayenelerini periyodik olarak takip etmektedir.

Bunun içindir ki; DOST GIDA siz değerli müşterilerinin teveccühleri,üstün kaliteli hizmet anlayışı ile sektörün öncü ve lider kuruluşları arasında ki haklı yerini tescilli bir şekilde almıştır.
Sayın yetkili bu güzellikleri sizinde iş yerinize taşıyarak çalışanlarınızın performanslarını yükseltip,verimliliklerini en üst düzeye çıkarmayı kutsal bir görev kabul ediyoruz...

Çünkü biz DOSTUZ, takdir sizindir...


Ürün ve Hizmetler

Catering Hizmetleri
Kokteyl
Özel Gün Yemekleri
Organizasyonlar
Ramazan Erzakları
Zengin Seçmeli Mönü

#Catering #Gıda #Yemek #Yemek Fabrikası #Tabldot


Benzer Firmalar