Aksoy Çadır


İstiklal Mah. 40044 sk. No. 23 Erkek Lisesi Civarı

Telefon1: (0-322) 432 03 33

Telefon2: :(0-532) 605 66 40

Fax: (0-322) 764 59 33

Web: www.aksoycadircilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bizim tercih sebebi olmamızın en önemli sebebi ürünlerimizi zamanında ölçü alıp zamanında teslim etmemizdir
Ne tamamen kapalı ortamlarda, ne de doğrudan güneş ışığı altında yaşamak doğru. İdeal olan güneş ışığını dilediğiniz zaman ve izin verdiğiniz ölçüde almak. ..
Yıların verdiği tecrübeyle, hep daha mükemmeli yapmak için çalıştık ve çalışmaktayız. Bu bir yarışsa, kendimizi aşma yarışıdır.. Avrupa kalitesinde hizmet yaptırmak için avrupaya gitmeye gerek yok. Biz en iyisini yaparız. Hem dekoratif, hem kullanışlı, hem ekonomik. İmalatımız olan ürünlerde 1 yıl yerinde garanti veriyoruz. Konusunda uzman ekibimizle tamir ve bakım hizmetlerini tam zamanında yerine getiriyoruz.
2003 yılında küçük bir iş yeri ile bu işe başladık,sağlam ve emin adımlarla şuanki konumumuza geldik.


Ürün ve Hizmetler

Aksoy Çadır, Çadır, Branda, Körüklü Tente, Mafsallı Tente, Şantiye Çadırı, Şezlong, Araç giydirme, Yat Tentesi ve çadır, branda, tente sistemleri ve çeşitlerini üreten Türkiye`nin her yerine hizmet veren çadır firmasıdır.

Otomobilinizi güneş, yağmur ve tozdan korumak amacıyla araç kılıfı olarak özel imal edilmiştir.Hafif, katlanınca çok yer kaplamayan, dayanıklı kumaş ile araca özel imal edilen kılıf çeşididir.Alev almaz özelliğine sahiptir.

İstenilen ölçüde (örnek;20x20, 30x30, 30x40) ortadan direksiz ya da direkli yapılan çalışmalarda titiz bir şekilde imal edilir.Çelik konsiksiyon için kullanılan metal malzeme alanın ölçüsüne göre değişir

Yapılan çalışmalarımızda halı saha ve benzeri çelik konsiksiyon üzeri branda kapama işlerinde branda kalitesi hava şartlarına paralel olarak uygulanan halı saha branda kapama işlerinde kalitesinden daha çok brandanın uygulama kalitesi üst safhadadır.

#çadır branda #tente cadir #kamp çadırı #aksoy çadır #aksoy çadırcılık


Benzer Firmalar