barlasmetal


esenşehir mah.kürkçüler cad.sarıgazi yolu sok.no:25 y.dudullu-ümraniye

Telefon1: 2163137600

Telefon2: 2164205441

Fax: 2163137599

Web: barlasmetal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:120 (Yönetici:4 | Memur:20 | İşçi:100
Dış Ülkelerle Bağlantıları:italya,fransa,almanya,cezayir,ırak,iran,bakü,dubai,amerika,çeçenistan,rusya

Dünya geneli tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip eden firmalarımız, uzun yıllardır benimsediği kalite anlayışı doğrultusunda, sektoründe seçkin ve saygın bir yer edinmiş olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Uzman, kadrosu teknolojik altyapisi ve gelişimi surekli takip etmeye dayali vizyonu ile farklı olduğunu yapmış olduğu tüm projeleri ile kanıtlayan Barlas Group firmaları giiven ve kaliteyi uygun koşullarda sunabilmenin mümkün olduğunu kanıtlamıştır. Yıllara dayalı deneyimini tüm departmanları ile proje, inşaat, dekorasyon, kentsel tasarim, giydirme cephe, polikarbonat, otomatik kapı, alüminyum ve PVC doğrama, kupeşte sistemleri, ahşap desen transfer boyama, statik boyama, malzeme satış, alanlarındakı faaliyetlerini gerek yurt içi gerekse yurt dişi platformlarda gerçekleştirmektedir. Avrupa ve Dünya normlarında bir gizgi yakalayabilmek adına toplam kalite anlayışına duyduğu güven ile ISO 9001:2000 kalite sistem belgesi almış olan firmamiz geliştirdiği proje ve uygulamalarla emsal olmaya ve ilkleri yaşatmaya devam etmektedir.

Ahşap - Granit - Mermer desenli transfer boyama tekniği ile Turkiyede ilk uygulama firmasi olmanın heycanını taşıyan firmalarımızda Hizmette Sınır Yoktur ilkesine sahip çıkarak sizlerden aldığımız güç ile ilklere imza atmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla

BARLAS GROUP AiLESİ


Ürün ve Hizmetler

Dünya geneli tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip eden firmalarımız, uzun yıllardır benimsediği kalite anlayışı doğrultusunda, sektoründe seçkin ve saygın bir yer edinmiş olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Uzman, kadrosu teknolojik altyapisi ve gelişimi surekli takip etmeye dayali vizyonu ile farklı olduğunu yapmış olduğu tüm projeleri ile kanıtlayan Barlas Group firmaları giiven ve kaliteyi uygun koşullarda sunabilmenin mümkün olduğunu kanıtlamıştır. Yıllara dayalı deneyimini tüm departmanları ile proje, inşaat, dekorasyon, kentsel tasarim, giydirme cephe, polikarbonat, otomatik kapı, alüminyum ve PVC doğrama, kupeşte sistemleri, ahşap desen transfer boyama, statik boyama, malzeme satış, alanlarındakı faaliyetlerini gerek yurt içi gerekse yurt dişi platformlarda gerçekleştirmektedir. Avrupa ve Dünya normlarında bir gizgi yakalayabilmek adına toplam kalite anlayışına duyduğu güven ile ISO 9001:2000 kalite sistem belgesi almış olan firmamiz geliştirdiği proje ve uygulamalarla emsal olmaya ve ilkleri yaşatmaya devam etmektedir. Ahşap - Granit - Mermer desenli transfer boyama tekniği ile Turkiyede ilk uygulama firmasi olmanın heycanını taşıyan firmalarımızda Hizmette Sınır Yoktur ilkesine sahip çıkarak sizlerden aldığımız güç ile ilklere imza atmaya devam edeceğiz. Dünya geneli tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip eden firmalarımız, uzun yıllardır benimsediği kalite anlayışı doğrultusunda, sektoründe seçkin ve saygın bir yer edinmiş olmanın haklı gururunu taşımaktadır. Uzman, kadrosu teknolojik altyapisi ve gelişimi surekli takip etmeye dayali vizyonu ile farklı olduğunu yapmış olduğu tüm projeleri ile kanıtlayan Barlas Group firmaları giiven ve kaliteyi uygun koşullarda sunabilmenin mümkün olduğunu kanıtlamıştır. Yıllara dayalı deneyimini tüm departmanları ile proje, inşaat, dekorasyon, kentsel tasarim, giydirme cephe, polikarbonat, otomatik kapı, alüminyum ve PVC doğrama, kupeşte sistemleri, ahşap desen transfer boyama, statik boyama, malzeme satış, alanlarındakı faaliyetlerini gerek yurt içi gerekse yurt dişi platformlarda gerçekleştirmektedir. Avrupa ve Dünya normlarında bir gizgi yakalayabilmek adına toplam kalite anlayışına duyduğu güven ile ISO 9001:2000 kalite sistem belgesi almış olan firmamiz geliştirdiği proje ve uygulamalarla emsal olmaya ve ilkleri yaşatmaya devam etmektedir. Ahşap - Granit - Mermer desenli transfer boyama tekniği ile Turkiyede ilk uygulama firmasi olmanın heycanını taşıyan firmalarımızda Hizmette Sınır Yoktur ilkesine sahip çıkarak sizlerden aldığımız güç ile ilklere imza atmaya devam edeceğiz.

#giydirme cephe sistemleri,alüminyum doğrama,elektr #,elektrostatik toz boyama,ahşap desen transfer boy #polikarbonat satış ve uygulama #otamatik kapı sistemleri #


Benzer Firmalar