Deliorman Danışmanlık


Varlık Mah. Beypazarı Cad. No:2/C Yenimahalle/Ankara

Telefon1: 312 341 17 14

Telefon2:

Fax: 312 341 17 14

Web: www.deliormandanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Bulgaristan

Şirketimiz Deliorman Danışmanlık 1999 yılında Ankara’da kurulmuş olup 10 yıldan bu yana Türkiye’nin dört bir yanına Bulgaristan’da danışmanlık hizmetleri (ithalat, ihracat), rehberlik, vize, pasaport, oturma izni işlemleri ve eğitim danışmanlığı konularında hizmet sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Şirketimizin çalıştığı tek ülke Bulgaristan olması nedeniyle, bu konuda Türkiye de ki en yetkin firma olmaktan onur duymaktadır.
Şirket politikamız Bulgaristan ile ilgili her konuda alternatif, pratik, profesyonel ve en hızlı şekilde çözüm üreterek danışmanlık hizmeti sunmaktır. Bu kapsamda Bulgaristan’da eğitim, vize ve pasaport işlemleri, ithalat ve ihracat danışmanlığı alanlarında dinamik, uzman ve deneyimli kadromuzla hizmetinizdeyiz. Çalışma prensiplerimizi belirleyen en önemli unsur titizliktir. Gerek Bulgaristan’da anlaşmalı olduğumuz 26 üniversite ile, gerekse Türkiye ve Bulgaristan’da ki güçlü referanslarımız sayesinde ve yalnızca tek ülkeyle çalışmanın vermiş olduğu avantajla Deliorman Danışmanlık güvenli ve hızlı hizmet verebilmektedir.

#Bulgaristan Vizesi #Bulgaristanda Eğitim #Bulgaristana Vize # #


Benzer Firmalar