Denge Makina


Metal-Is Sanayi Sit. 10/10 Ikitelli OSB 34306 Istanbul / TURKEY

Telefon1: 212 549 88 66

Telefon2:

Fax: 212 549 75 30

Web: www.denge.aero

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:90 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DENGE Makina Türkiye`de 25 yıllık tecrübesi ile lider olmuş Yer Hizmetleri Ekipmanları üreticisidir. 1982`den beri, geniş yelpazedeki Yer Hizmetleri ekipmanlarını dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç etmektedir. DENGE Makina ürünlerini 4 grup altında müşterilerine sunmaktadır :

• Yolcu Hizmet Ekipmanları
• Uçak Hizmet Ekipmanları
• Kargo ve Bagaj Hizmet Ekipmanları
• Diğer Ürünler


En çok ilgi gören ekipmanlarımız Hasta Nakil Araçları, Catering Araçları, Vakumlu Foseptik ve Su Servis Araçları, Merdivenler, Konveyörler, De-icerler, her nevi palet ve konteyner taşıyıcılar ile muhtelif bagaj arabalarıdır.

DENGE MAKİNA, ihracatını Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Rusya`nın önde gelen Yer Hizmet Firmalarına yapmaktadır. Referanslarımızı web sitemizin ilgili sayfasından görebilirsiniz.

DENGE MAKİNA, apron ekipmanlarında olduğu gibi, Terminal ekipmanlarında da uzmanlaşmıştır. Bu ürünler, Terminal Bagaj Transfer Sistemleri, Konteyner Muhafaza Sistemleri, Kargo Trasnfer Modülleri gibi anahtar teslim projeleri içerir.

Asya ve Avrupa kıtalarının birleşme noktası olan Istanbul`da, havalimanına 10 dakika uzaklıkta Organize Sanayi Bölgesinde yer alan DENGE MAKİNA, tedarikçilerine olan yakınlığı ve esnek kapasitesi ile müşteri taleplerini karşılamak için kolayca kapasitesini arttırabilmekte, ve maliyetleri minimize ederek sabit fiyat sunabilmek için de gerektiğinde kapasitesini seri bir şekilde azaltabilmektedir.

DENGE MAKİNA, ISO 9001:2000 kalite yönetim sertifikasına sahip olup, ürünlerinin tamamı CE belgelidir. Sürekli gelişen ve iyileştirilen prosesler sayesinde, hizmete alınan tüm ürünler, %100 e yakın bir oranda operasyonlarda kullanılabilmektedir.

Yukarıda da belirtildiği üzere DENGE MAKİNA, Terminal Bagaj Transfer Sistemleri de üretmektedir. Check-in tartı konveyörleri, aktrama ve transfer konveyörleri, Bagaj Alım Carouselleri içeren muhtelif sistemler, Avrupa ülkeleri dahil birçok uluslararası havalimanına teslim edilmiştir.

Öte yandan, DENGE MAKİNA, Kargo binaları için ürettiği çözümler konusunda da uzmanlık edinmiş ve kargo ve antrepo binalarının ithalat ve ihracat hatlarına uygun ve otomatik sistemleri projelendirerek imal etmektedir. Aynı zamanda, yükleme rampaları için pratik ve uygun çözümler sunan DENGE MAKİNA, dar alana sahip antrepolarda 20 - 30 tona kadar kaldırma kapasiteli liftler ile TIR ve kamyonlar için özel boşaltma sistemleri üretmektedir.

2001 yılından beri, DENGE tüm ihracatlarını, grup şirketi olan pazarlama firması DENEKS Sın. Mlz. ve Mak. Paz. Tic. Ltd. Sti. (www.deneks.com) tarafından yapmaktadır. 25. yılımızı kutlamakta olduğumuz 2007`de, DENGE MAKİNA, 18 dönüm alan üzerine kurulu ~5.000 m2 kapalı alana sahip fabrikada faaliyet gösterecek olan DENGE Havacılık San. ve Tic. Ltd. Şti. adıyla diğer bir grup şirketini bünyesine katmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Uçak Yer Hizmetleri Ekipmanları Merdiven, Ambulift, Catering, Bagaj Arabaları

#Merdiven, Ambulift #Catering #Bagaj Arabaları, #Uçak Hizmet Ekipmanları #Foseptik Araçları


Benzer Firmalar