medo properties


didim altınkum

Telefon1: 0256 813 6004

Telefon2:

Fax: 05427976732

Web: medoproperties.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



İnşaat sektöründe işimiz ‘beton, demir ve çimento’yla sınırlı değildir. Asıl işimiz, hayatı daha yaşanabilir kılmak, insanımıza standartı yüksek mekanlar sunmaktır. MEDOPROPERTİES bu inançla çalışıyor ve insanların mutlulukla yaşadığı, keyifle çalıştığı projeler üretiyor.

MEDOPROPERTİES, üreten Türkiye’nin bir parçası olarak sadece sektörüne değil, ülkesine değer katan bir anlayışla geleceğe yürümeye devam edecek...

Kalkınmanın yapı taşlarından biri olan inşaat sektörünün üstlendiği yaşamsal işlevler, en ince ayrıntılardan başlayarak daima en iyiyi hedeflemeyi gerektirir.

Firmamızın yaptığı işlerde kalite, teknoloji ve zamanında teslim öncelikli prensiplerimizdir.

Daha büyük hedeflere yatırımlar yaparak geleceği sağlam temeller üzerine oturtma kararlılığında olan MEDOPROPERTİES faaliyet alanlarında bugüne kadar olduğu gibi yarınlarımız içinde sağlam, kaliteli ve çağdaş projeleri hayata geçirecek ve insanlığa sunduğu hizmetleri hep daha iyiye götürmek suretiyle büyük bir azimle çalışmalarını sürdürecektir.

Firmamızın Mevcut Teknik eleman ve inşaat yapım ekibi ve makine ekipmanları her türlü konut, villa, iş merkezi, fabrika ve benzeri inşaatları ve altyapılarını müteahhit ve taşeron olarak yapabilecek kapasitededir.

Bu dev ve zorlu endüstride öncü bir rol üstlenen MEDOPROPERTİES
gerçekleştirmiş olduğu ilk projeden bugüne, her zaman “GÜVENİRLİLİĞİ” hizmet anlayışının sınırlarını tanımlayan temel ölçüt olarak benimsemiştir.
İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet verirken, tamamladığımız her yeni projenin yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimimize yepyeni değerler kattığına inanıyoruz. En üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek hizmet ulaştırdığımız her yeni kurum ve her yeni birey de bu değerler zincirinin vazgeçilmez bir parçası olarak aramıza katılıyor.
Geleceğin yeni hedeflerini birlikte güvenle karşılıyoruz.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar