Masa Sandalye


Yeşillik Caddesi No:548/1 Nihal Akatlar İş Merkezi Kat:3 Daire:303

Telefon1: 0232 264 23 13

Telefon2:

Fax: 0 232 425 90 53

Web: www.masavesandalye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Masa, bellirli bir düzeye ayaklar ile destek sağlanarak oturtulan tablalardan meydana gelmiş mobilya ürünüdür. En çok kullanılan masa dört ayak üzerine konumlandırılmış ve dikdörtgen biçimindeki tahta bir düzenekten oluşandır. Masa üzerinde yemek yemek, oyun oynamak, çalışma masası olarak kullanmak gibi bireysel amaçların dışında, farklı kişileri üzerinde toplamak, eşyaları belli bir seviyede tutmak gibi farklı amaçlar güdülerek kullanılabilir.


Ürün ve Hizmetler

Masa ve sandalye bütünleşmiş bir halde eski tarihlerden günümüze kadar gelen vazgeçilmez iki mobilya ürünüdür. Günümüze kadar değişiklik göstererek gelen masavesandalye artık çok modern, kullanışlı ve sağlam bir yapıya ulaşmıştır. Her yerde her zaman gördüğümüz masa ve sandalye alanında birçok firma farklı ürünler modelleri sunmaktadır. Sürekli yenilik ve arayış içinde olan bu sektör içerisinde çok geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Herkez her ihtiyaç ve zevkine göre masa ve sandalye bulabilir yada özel olarak tasarlatabilir.

#masa, sandalye #masa ve sandalye #masa modelleri, ilginç masa #sandalye modelleri, ilginç sandalye #masa ve sandalye modelleri, masa ve sandalye takım


Benzer Firmalar