Pitikare Bilişim ve İnternet Teknolojileri


Cumhuriyet Bulvarı No:333 K:2 D:4 Paşa Apt. Alsancak / İZMİR

Telefon1: 0232 4445 30 15

Telefon2:

Fax:

Web: www.pitikare.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Pitikare Web Tasarım olarak, İzmir’de web tasarım konusunda ve reklam ajansı olarak faaliyet göstermekteyiz. Her zaman yenilikleri takip ederek müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda en iyi hizmeti sunmayı amaç edindik.

Dünyaca kabul edilmiş olan W3C Web standartlarını göz ardı etmeden, bilişim sektöründeki son teknolojileri kullanarak şık ve kullanışlı web sitelerini hizmetinize sunuyoruz.

Kaliteli hizmet anlayışımız, uygun fiyatlarımız ve zengin müşteri portföyümüzle her gün gelişmekte, her gün güçlenmekteyiz.

Pitikare Web Tasarım sizin için neler yapacaktır?

* Pitikare İçerik Yönetim Sistemi ile, site içeriğinizi amatör bir bilgisayar kullanıcısı olsanız bile kolaylıkla güncelleyebileceksiniz. Yeni veri girişlerinizde de herhangi bir limit bulunmamaktadır.

* Hazırladığımız web siteleri ne kadar işlevsel olursa olsun, internet reklamcılığında en önemlisi sitenizi arama motorlarında ön plana çıkarmaktır. Bu sebeple sitenizin Google ve diğer arama motorlarında indexlenmesine önem gösteriyoruz. Bunun için de Google üzerinde çıkmak istediğiniz kelimeleri sizden öğrenip, üzerinde gerekli optimasyonları yaparak kaydınızı gerçekleştiriyoruz.

* Web tasarımızını bitirip, sitenizi yayına açtıktan sonraki adım, sitenizin istatistiklerini takip etmenizi sağlamaktır. Web sitenize arama motorlarından hangi kelimeler aracılığı ile ulaşıldığını, günde kaç kişinin girdiğini, hangi ülkelerden girdiğini, misafirinizin ne kadar sıklıkla giriş yapıp sitenizde ne kadar sayfa gezdiğini ve buna benzer daha birçok istatistiksel veriyi ay, gün veya istediğiniz zaman aralığında inceleyebiliyorsunuz.


Ürün ve Hizmetler


Statik web sayfası
Sizde firmanıza statik bir web sayfası yaptırmak istiyorsanız (güncellenmeyecek) kampanyamızdan faydalanabilirsiniz. Anasayfa tasarımı, alt sayfaların oluşturulması (Örn: hakkımızda, ürünlerimiz, fotoğraflarımız, iletişim gibi) Ücretsiz google (arama motoru)kaydı 10 adet e-mail 100mb hosting alanı
web tasarım izmir, izmir web tasarım, e-ticaret, hosting, alanadı tescil, arama motoru kayıtları, google optimizasyon, izmir de hızlı ve güvenilir web tasarım hizmetleri, kurumsal web tasarım, statik web tasarım, dinamik web tasarım,

#web tasarım #izmir web #izmir tasarım #reklam ajansı izmir #web tasarım


Benzer Firmalar