Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » KONYA Metal ve Yan Sanayi » ALİ BAŞALP METAL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

ALİ BAŞALP METAL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.


Karatay Sanayi Beyoba Sk. No: 1

Telefon1: 0 332 238 02 20

Telefon2: 0 332 238 02 19

Fax: 0 332 235 35 96

Web: www.basalp.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 yılında kurulan firmamız 1989 yılında Ali Başalp adı altında Larende Cad. Dülgerler Sk. No:25 te Galvanizli sac ve Alüminyum levha satışına başlamıştır. Zaman içerisinde müşteri isteklerine daha hızlı cevap vermek amacıyla şu anda da kullanmış olduğumuz Karatay San. Beyoba Sk. No:1 adresindeki mağazamızda faaliyetine devam etmektedir. Firmamız 2006 yılında yeni bir çehreyle müşterilerin karşısına çıkarak ALİ BAŞALP METAL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ adı altında şirket olmuştur.

Metal sekterünün gereksinim duyduğu Galvanizli sac, Alüminyum levha, Paslanmaz sac, krom nikel sac ve çatı kaplama malzemeleri satışlarıyla hizmet vermektedir.

Firmamız Karatay sananayisindeki adresinde 930 m2 alan üzerinde faaliyetini sürdürmektedir.

Çeyrek asrı aşan süredir zengin ve kaliteli stokları ile metal ve sanayi sektöründe ALİ BAŞALP METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Firması müşteri isteklerini en iyi şekilde değerlendiren ve onşarı en iyi şekilde yönlendiren satış kadrosuyla hedef kitlesine en iyi hizmeti vermeyi kendisine prensip edinmştir.

‘’ önce müşteri memnuniyeti’’felsefesi ile daima müşterinin hizmetinde olan firmamız sizlerden aldığı destek ve güç ile her zaman zengin stoklarıyla daha iyi hizmet vermeyi hedef bilmiştir.

Sizleride referanslarımız arasında görmekten ve haklı gururumuzu siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.


Ürün ve Hizmetler

Galvanizli sac, Alüminyum Levha, Paslanmaz sac, Krom nikel sac, Galvanizli rulo sac, galvanizli düz sac, galvanizli oluklu sac, galvanizli trapez sac, galvanizli gofrajlı sac, galvanizli stor sac, galvanizli boyalı sac, 4 mt eksiz oluk, eksiz oluk boyalı sacları, oluk malzemeleri, 304 kl paslanmaz sac, 430 kl paslanmaz sac, 316 kl paslanmaz sac, çivi, tel, galvanizli çivi, kalay, kurşun, lehim, oluk demiri, yapıştırıcı silikon, ursa cam yünü, izotoprak cam yünü, izocam, cam takviyeli polyester levha, karboline, çetalı alüminyum levha, apex vida, metkap uçlu vide, beton visası, satışlarızla hizmetinizdeyiz. Assan galvaniz Konya bayisi, tezcan galvaniz konya bayisi, borçelik konya bayisi, ekmekçioğulları çinko konya bayisi, karboline konya bayisi, ursa konya bayisi, metal market konya bayisi, metalat konya bayisi, ALİ BAŞALP METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ. cüneyt başlap, ali başalp

#Assan Galvaniz #Başalp #galvanizli sac #alüminyum levha #trapez sac


Benzer Firmalar