OwnHost Internet Hizmetleri


KLAVUZÇAYIRI İNCEYOL SOK. ŞAHİN APT. no:22

Telefon1: 02165181522

Telefon2: 05374321111

Fax: 02165181522

Web: www.ownhost.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Hakkında

Firmamız, Bireysel ve Kurumsal Internet Hizmetleri sunabilmek amacıyla 2005 yılında K&N Bilgisayar Olarak Zonguldak Alaplı`da kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren müşterilerine kaliteli hizmeti öngörmüş olan firmamız. 2006 Yılında Internet Hizmetleri ve Telekominikasyon Hizmetlerini OwnHost adı altında vermeye başlamıştır.

2006 yılından bu yana firmamız ağırlıklı olarak kurumsal hosting pazarında faaliyet göstermekle birlikte, 2007 yılı itibari ile bireysel pazarda da ağırlığını hissettirmek üzere yeni yatırımlar yapmaktadır. Bu amaçla Haziran 2007 ile beraber yeni bir kurumsal kimlik ve yeni servislerle hizmetlerine devam etmektedir. Firmamızın amacı hem bireysel hem de kurumsal pazarda iddialı bir konuma gelebilmek, pazar payını en üst seviyelere çıkarmak ve Türkiye`de internet servisleri denilince akla gelen ilk isim olmaktır.

Sunduğumuz hizmetler arasında Domain Tescil işlemleri, Hosting (Barındırma) , E-Mail Servisleri, Sanal Sunucu Servisleri (VPS), Streaming Servisleri ( Canlı Yayın ) ve Online Ticaret Projeleri bulunmaktadır.

Hizmetlerimizin kalitesini korumak ve geliştirmek için daima yenilikleri takip etmekte ve yeniliklere ayak uydurmaktayız. En iyi hizmeti verebilmek için en iyilerle çalışılması gerekir. Bu nedenle birlikte çalışmakta olduğumuz iş ortakları ve tedarikçi firmalar konusunda da çok titiz davranmaktayız. Hizmetlerimiz size sektörünün en iyi yazılım, en iyi donanım ve en iyi internet çıkışlarıyla sunulmaktadır.

OwnHost.Net olarak kaliteden taviz vermeden siz müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bize güvenebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Joomla Hosting
3000 Mb Web Alanı 30.000 Mb Trafik 15 Adet Mysql Veritabanı Sınırsız Sub Domain PHP4 PHP5 Perl, CGI Desteği 300 Adet E-Posta Hesabı Ücretsiz Joomla Kurulumu
Magento E-Ticaret Siteniz 30 DK Da Hazır
1.000 Mb Web Alanı 10.000 Mb Trafik 2 Adet Mysql Veritabanı 100 Adet Sub Domain Full Magento Uyumlu Sunucu 100 Adet E-Posta Hesabı Ücretsiz Magento Kurulumu E-Ticaret Sisteminizi Ücretsiz Olarak kurup sizlere teslim ediyoruz. ve Tamamen Sizin yönetiminizde bir Online Pazarınız Oluyor... Site İçin Demo Adresi : http://demo.magentocommerce.com/ Yönetim Paneli Demo Adresi : http://demo-admin.magentocommerce.com/index.php/admin/ Yönetim paneli Giriş Bilgileri. K.Adı : admin Şif
Joomla Hosting Magento Hosting Web Hosting linux hosting windows hosting asp hosting php hosting dedicated server virtual server vps vds hosting smf hosting wordpress hosting wordpress

#joomla hosting #hosting #web hosting #dedicated server #vps


Benzer Firmalar