AES ARITMA


Kurtköy Sanayi MAh. Hicret Sokak No:19 Pendik

Telefon1: 02165950444

Telefon2:

Fax: 02165950445

Web: www.aesaritma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2001 yılında filtrepres alanında dünya firması olmayı hedefleyerek kurulan AES, kuruluşundan bu güne kadar ulaştığı referanslarla Türkiyenin belli başlı tüm sektörlerine hizmet vermektedir.

Uygun seçilmemiş ve yeterli kalite düzeyinde olmayan standart dışı ekipmanların, ne kadar iyi projelendirilmiş olursa olsun, tesislerinin verimlerini olumsuz yönde etkilediği, gereksiz enerji sarfiyatına neden olduğu ve hatta tesisin çalışmasını bile engellediği yadsınamaz gerçeğinden yola çıkarak ve hemen hemen tamamı taahhüt şirketi niteliğindeki benzerlerinden farklı olarak AES, arıtma tesislerini iyi tanıyan, ürettiği ekipmanın amacını ve fonksiyonlarını çok iyi bilen ve deneyimlerini bir çok çalışan tesisle kanıtlamış, üretim ve işletme mühendislerinden oluşan kadrosu ile, Türkiye’de ve dünyada filterpres konusunda uzmanlaşmayı hedefleyerek yola çıkan ve sanayici niteliği ile uygulayan ilk kuruluştur.

Bu çerçevede AES. Kurtköy Sanayi Mahallesindeki, 1000 m2 kapalı, toplam 1500 m2 alanlı üretim tesislerinde mevcut teknik personeli ile filter pres ve filter pres yardımcı ekipmanları üreterek, doğrudan tüketiciye olduğu gibi, diğer arıtma taahhüt firmalarına da hizmet sunmaktadır.

AES kuruluşundan bugüne kadar geçen kısa süre içinde Maden, Kimya, Elektroliz, Galvaniz, Şeker, Mermer, Porselen, Kil, Kaolin ve Arıtma gibi bütün sektörlere her tip Filtre Presinden satmış ve başarıyla çalıştırarak devreye almıştır. AES nin bundan sonraki en birincil hedefi deneyimli kadrosu ile global bir dünya firması olmak ve tüm dünyadaki rakipleriyle rekabet gücünü arttırmakdır.


Ürün ve Hizmetler

Filtrepres
Filtre Pres
Beltpres
Belt Pres
Filtre Pres Bezi
Mikserler
Izgaralar
Arıtma Ekipmanları

#Filtre pres #Filtre Pres Bezi #Arıtma Ekipmanı #Belt Pres #


Benzer Firmalar