UĞURLU ELEKTRİK - ELEKTRONİK


ATAKENT MAHALLESİ,14. CADDE, NO:4/C 06932 ELVANKENT

Telefon1: 03122613371

Telefon2:

Fax: 03122613371

Web: www.ugurluelektrikelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uğurlu Elektrik Elektronik; 2002 yılında elektrik tesisat, tadilat hizmetlerini vermek amacıyla kurulmuştur.
Kısa süre içinde elektronik hizmetleri; Uydu alıcı cihazları , cctv camera sistemleri, diafon sistemleri, uzaktan kumandalı aydınlatma sistemleri ile güvenlik sistemleri tamirat, servis bakım ve montaj hizmetlerini vermeye başlamıştır.
Hizmet yelpazesine digiturk ve lig tv abone merkezliği ile ttnet abone merkezliğini de katarak; Etimesğut, Sincan ve diğer ilçelerde hizmetlerini artırarak sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Dıgıturk , lig tv , merkezi ve bireysel uydu antenleri (alıcıları) montaj ve servis hizmetleri
Digiturk ve Lig tv abone merkezi : Bir telefonla tercih etmiş olduğunuz digjituk paketlerine abone olabilir ve 24 saat içinde digiturk yayınlarını izlemeye başlayabilirsiniz. Merkezi Uydu Sistemleri : Bu sistemlerin amacı; Binalarınızı çanak anten kirliliğinden kurtarmak ve daha kaliteli yayın almanızı sağlamaktır. Bireysel Uydu Alıcıları : Merkezi uydu sistemi olmayan yerler için kullanılan küçük çanaklı uydu sistemleri. 60-90 cm arası çanaklar kullanılmaktadır.
elektrik tesissat, güvenlik sistemleri, diafon, sensörlü aydınlatm sistemleri, montaj, tadilat , tamirat hizmetleri
ELEKTRİK TESİSAT VE TAAHHÜT HİZMETLERİ, HER TÜRLÜ ELEKTRİK ARIZASI İÇİN SERVİS HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR. Kameralı güvenlik sistemleri(cctv) : İş yerini ve konut güvenliği için tartışılmaz öneme sahip görüntülü izleme ve kayıt imkanı veren kameralı güvenlik sistemleridir. Bu sistemleri kurdurduğunuzda; İnternetten işyerinizi veya konutunuzu 24 saat kesintisiz izleyebilir ve kamera kayıtlarını bilgisayarınızda saklayabilirsiniz. Diafon sistemleri : Görüntülü ve görüntüsüz kapı konuşma sis
elektrik tesisat, tadilat, bakım ve onarım, elektronik servis, uydu cihazları montaj servis bakm onarım hizmetleri, digiturk ve ttnet abone merkezi.

#ugurlu elektrik, ugurlu elektronik #digiturk abone merkezi, ttnet abone merkezi #uydu sistemleri, güvenlik sistemleri #diafonsistemleri, cctv kamera sistemleri #elekktrik tesisat, elektrik tamirat


Benzer Firmalar