SILA İNŞAAT DEKORASYON


Topçu Mahallesi, 565. sokak , No:7/1, Elvankent - ETİMESĞUT / ANKARA

Telefon1: 0312 - 260 13 92

Telefon2:

Fax: 0312 - 260 12 45

Web: www.silainsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1990 yılında inşaat üst yapı hizmetlerini vermek amacıyla kurulmuştur. Hizmet yelpazesini genişleterek , makine ve ekipman desteği ile altyapı hizmetlerini de hizmet kapsamı içine almıştır.
Şirketimiz; Ondokuz yılı aşkın bir süreden beri, inşaat yapım grubu ve iç mimari grubu olarak inşaat ve dekorasyon sektöründe profesyonel yönetimi, uzman kadrosu ve zengin ekipmanı ile çalışmalarını başarıyla ve titizlikle sürdürmektedir.
İnşaat sektöründe ve mimarisinde, Dünya ve Türkiye’ deki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, teknolojinin sunmuş olduğu tüm imkanları, estetik ve fonksiyonellikle birleştirerek çağdaş, yaşanabilir ve güzel mekanların inşaa edilmesinde; “Toplam kalite yönetimi” anlayışından asla taviz vermeden, 2000’li yılların mükemmel ortamlarını inşaa etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Altyapı hzmetleri
- Kanalizasyon döşeme ve tadilat hizmetleri, - Doğalgaz hattı döşeme hizmetleri, - Su boru hattı döşeme hizmetleri, - Drenaj, kanal açma hizmetleri, - Atık su tesisatları döşeme hizmetleri,   - Bütün altyapı gruplarının tadilat ve tamirat hizmetleri.
Üstyapı hizmetleri ;Koopratif, bina,işyeri, konut, köprü,yol
- Konut kooperatifi inşaatları , - İşyeri kooperatifi inşaatları , - Bina ve lux konut inşaatları dekorasyon ve tadilat hizmetleri, - İşyeri inşaatları dekorasyon ve tadilat hizmetleri, - Resmi kurum inşaat işleri,   - Otoyol , karayolu, köprü, tünel inşaatları ve tadilat hizmetleri. - Park inşaat , tadilat hizmetleri, - Okul, spor salonu, tiyatro ve sinema salonları inşaatları dekorasyon ve tadilat hizmetleri, - Depolama alanları inşaatları,
Hizmetlerimiz altyapı ve üst yapı inşaat hizmetleri olarak devam etmektedir. Kanalizasyondan doğalgaza, konut inşaatlarından sanayi sitesi inşaatlarına kadar her türlü altyapı ve üstyapı hizmetlerimiz 20 yıldır , kaliteli ve deneyimli olarak, devam ediyor. İhale ve taahhüt işlerini her dönemde zamanında teslim etmiş olan Sıla İnşaat; Kalite belgeli altyapısı, 20 yıllık deneyimi, tescilli markası ve sanal ortamdaki altyapısı ile Kurumsallaşma hedeflerini de yakalamıştır.
İso 9001:2008 kalite yönetim sistemi belgeli olan Firmamız; Kalite hedeflerine ulaşmak için sürekli kendini yenilemektedir. Sorunsuz altyapılar, sorunsuz konutlar ve müşteri memnuniyeti temel politikamızdır.
Profesyonel yönetim anlayışımızla inşaat yapım grubumuzun yönetiminde; Her türlü yapının, temelden çatıya kadar her aşamasının kaba inşaatını gerçekleştirmek. Estetiği ve fonksiyonelliği ilke edinmiş iç mimari grubumuzun yönetiminde ise; Dekorasyon malzemelerindeki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çağdaş ve mükemmel mekanların inşaasını gerçekleştirmektir. Kaliteli malzeme ile uzun süre hizmet verebilecek altyapı üzerine; modern ve çocuklarımızın büyüyecekleri çevreler inşaa etmektedir.

# # # # #


Benzer Firmalar