Anasayfa » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Sağlık hizmetleri » Saç Ekim Saç Ekimi Maya Estetik 0212 588 02 05

Saç Ekim Saç Ekimi Maya Estetik 0212 588 02 05


Millet Caddesi , No 129 D. 1 Çapa / İSTANBUL / TR [Çapa Kan Merkezi Karşısı

Telefon1: 90 (212) 588 02 05

Telefon2:

Fax: 90 (212) 588 02 05

Web: www.sacekimsacekimi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Saç hepimiz için yüzümüzü tamamlayan önemli bir aksesuardır. Bu nedenle saç dökülmesi konusunda hassas davranmaktayız. İster bayan ister erkek olsun, saç kaybı / saç dökülmesi yaşımızı gerçekte olduğundan daha fazla göstermektedir. Saç ekimi, saçsızlık problemini çözmede önemli bir yöntemdir.
Maya Estetik Center Saç Ekimi Doktoru olarak size kaybettiğiniz saçları vererek saç ekimi yaparak- daha genç görünmenizi sağlıyoruz.

Ekimi yapılan saç eskisinden farklı olarak bir daha dökülmeyecektir. Saç ekimi yapıldıktan sonra yine eskisi gibi uzadıkça kestirebilir, tekrar uzatabilir, boyatabilirsiniz. Kısacası, ekimi yapılan saç normal saçlarla aynıdır.

Tamamen saçsız bir kişiyi 1000 tane saç teli bile oldukça değiştirirken, 6000 saçtan oluşan saç ekimi işlemi sizi gösterdiğiniz yaştan daha genç gösterecektir.

Saç ekimi işleminden istenilen sonucun alınması, saç ekimi yapan ekibin tecrübeli oluşu, işine duyduğu saygı ve etik kurallara dikkat etmesine bağlıdır; Ayrıca, saçınızın rengi, inceliği, kalınlığı cilt renginiz gibi faktörler de saç ekimi sonucunu etkilemektedir saç ekimi fiyatı saç ekimi forum saç ekimi fiyat saç ekimi resimleri saç ekimi ücretleri protez saç saç nakli saç ekimi merkezleri saç ekimi fue yöntemi fut saç ekimi saç ektirme merkezleri lazer saç ekimi saç ekimi kampanya sac ekim merkezi istanbul`daki saç ekim merkezleri istanbul saç ekim merkezleri Saç Ekimi ve saç ekimindeki en son teknolojiler. Türkiyenin saç ekimi merkezi. Saç nakli, saç dökülmesi ve saç dökülmesinin çözümü. Saç Ekim de, Fut ve Fue Yöntemleri? saç, saç ekimi, saç ekim merkezi, sac, sac ekim, sac ekimi, sac ekim merkezi,saç dökülmesi, saç ektirme, saç ekim ücretleri, fut, fue, saçsızlık ,kel, kellik, saç nakli, saç nakli, saçekim, saçekimi, saçnakli, sacnakli, sacekim, sacekimi, sacekim merkezi ,İstanbul Saç Ekimi ve Estetik Merkezi


Ürün ve Hizmetler

Saç ekimi nedir ?Saç ekimi

Saç ekimi kıl kökü nakli olarak adlandırılabilir. Saç ekimi, saçların yoğun olduğu bölgelerden (ense ve yan kısım) alınan saç köklerinin saha seyrek olan boş bölgelere ekilmesi işlemidir. Saç ekimi kişinin kendi dokusunun başka bir bölüme aktarılması şeklinde yapılan organ naklidir.

Günümüz teknolojisinde saç ekimi işlemi ile doğal görünümler elde edilmektedir. Saç dökülmesi ile kişilerde oluşabilecek çeşitli psikolojik ve sosyal yaşamdan uzaklaşma gibi durumlar saç ekimi sayesinde ortadan kaldırılmaktadır.

Saç dökülmesi

Saç dökülmesi tıp dilinde “alopesi” olarak bilinir. Normal şartlarda her insandaher gün saç dökülmesi meydana gelir. Günlük ortalama 50-100 saç kılı dökülür. Bundan fazla meydana gelen dökülmeler bazı faktörlerden dolayı ortaya çıkar. Bunlardan bazıları ilerlemiş yaş, ateşli hastalıklar, kansızlık, verem, şeker hastalığı gibi bütün bünyeyi etkileyen hastalıklar saç dökülmesi nedenlerindendir.


Fue saç ekimi Saç ekimi

Teknoloji ilerledikçe ve gelişimine devam ettikçe saç dökülmesi ve kellik sorunlarına karşı geliştirilen yöntemler de gelişiyor. Oldukça modern bir görünüm yakalayan bu saç ekimi yöntemlerini temal olarak iki kategoriye ayırmak mümkündür.saç

FUT ve FUE Saç Ekimi olarak adlandırabileceğimiz bu yöntemler, temel aldıkları mantık bakımından farklılık göstermektedirler. Fue saç bakımından saç kıl kökleri birer birer alınarak saç olmayan bölgeye aktarılır. Saçsız bölgeye ekilen saçlar, FUT saç ekimi yöntemindeki gibi toplu olarak alınmaz, aksine her kıl kökü olabildiğince ince yarıçaplarda teker teker alınır. Read the rest of this entry »

FUT Saç Ekimi Saç ekimi


Halk arasında FUT Saç Ekimi olarak geçen ve tam açılımı Foliküler Ünite Transplantasyonu olan saç ektirme yöntemi geçtiğimiz yıllar içerisinde oldukça popüler olmaya devam ediyor. Uygulanış bakımından oldukça kolay ve ağrısız olan fut saç ekimi, saç hakkında sorun yaşayan hemen hemen herkese uygulanabiliyor. Özel bir sorunu olmayan, alerjik bir rahatsızlığı olmayan kişilerin tercih edebileceği bir yöntem olan Fut Saç Ekimi konusunda sizlerle bilgi paylaşımında bulunacağız… Read the rest of this entry »

Saç bakımı Saç bakımı


Parıl parıl parıldayan ve oldukça sağlıklı görünen saçlara mı sahip olmak istiyorsunuz? Kendi saçlarınızın neden bu kadar sorunlu olduğunu mu merak ediyorsunuz? Öyleyse işe saç tipinizi tanımak ve saç tipinize dair çeşitli bilgiler edinmekle başlamalısınız.

Sağlıklı ve normal saçları saymayacak olursak 3 saç tipi olduğunu söyleyebiliriz. İnce Telli Narin Saçlar, Kuru Saçlar ve Yağlı saçlar olmak üzere üç gruba ayrılabilir. Saç Ekimi ve saç ekimindeki en son teknolojiler. Türkiyenin saç ekimi merkezi. Saç nakli, saç dökülmesi ve saç dökülmesinin çözümü. Saç Ekim de, Fut ve Fue Yöntemleri? saç, saç ekimi, saç ekim merkezi, sac, sac ekim, sac ekimi, sac ekim merkezi, saç dökülmesi, saç ektirme, saç ekim ücretleri, fut, fue, saçsızlık , kel, kellik, saç nakli, saç nakli, saçekim, saç

#saç ekim , saç ekimi , fue saç ekimi , fut saç eki #saç ekimi merkezleri , saç ekimi merkezi , istanbu #saç ekimi , saç ekim , saç ekimi hastanesi #saç ekim , saç ekimi ,hair transplant center #hair cultivation,hair transplantation,


Benzer Firmalar