Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » HATAY Metal ve Yan Sanayi » KAHRAMAN SARSILMAZ MAKİNA

KAHRAMAN SARSILMAZ MAKİNA


OSB İŞ MERKEZİ NO:13-14

Telefon1: 90 326 656 33 20

Telefon2: 90 326 656 33 22

Fax: 90 326 656 33 21

Web: www.sarsilmazmakina.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMA ÖZGEÇMİŞİ


KAHRAMAN SARSILMAZ MAKİNE, kurulduğu 1987 yılından bu yana siparişe dayalı çelikhane, haddehane ve her türlü yedek parçaları imal etmektedir. Tamir işleri yapmak amacıyla tek bir torna ile işe başlayan firmamız zamanla kendini geliştirerek bölgemizde bulunan fabrika ve limanların ihtiyaçlarına göre değişik ünitelerine eksiksiz ve sorunsuz imalat tamir ve bakım işleri yaparak teslim etmiştir. Şu anda torna, freze makine parkı ile imalat montaj ve sanayi ürünleri ticareti ile faaliyetlerine İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde 2500 m 2 kapalı alanda devam etmektedir.

Firmamız, gelişen teknolojiye göre makine parkuruna yapmış olduğu yatırımlarlarıyla esnek üretim hatlarının kapasitesini artırmıştır.
Proje ve numune esasına dayalı olarak her türlü makine ve parçalarının model, döküm, çelik yapı ve talaşlı imalatını teknik standartlar aralığında (ölçü hassasiyeti, malzeme analizi, ısıl işlem) imal etmektedir.

KAHRAMAN SARSILMAZ MAKİNE, müşterileri nezdinde sağladığı güvenle kısa zamanda çok fazla yol almayı başarmıştır. Bölgesinde ve iskenderun ‘da tanınan ve imalat sektöründe adından söz ettirmeye başlayan bir firma haline gelmiştir.
Müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine en uygun çözümleri geliştiren ve her aşamada memnuniyeti sağlayarak imalatta kalitenin öncüsü olmuştur.
Şirketimiz, aldığı işi söz verdiği günde bitirmeyi, siparişleri çabuk yerine getirmeyi kaliteden ödün vermeden gerçekleştirmeyi ilke edinmiştir. Büyük proses teknoloji çeşitlerimiz sayesinde, müşterilerimizin her türlü isteklerini karşılayabilmekteyiz.
Şirketimiz S235, E335 gibi her çeşit Demir, Çelik ve Alüminyum malzemelerini işlemekte ve kaynak yapabilecek alyapı ve uzman kadrosuyla hertürlü imalatı gerçekleştirmektedir. Ayrıca, müşterilerimizin proje bazlı ürünlerini de kendi isteklerine ve çizimlerine göre imal etmekteyiz.Müşteri odaklı, esnek bir üretim stratejisine sahip olan firmamız,rüzgar tribünleri , otomotiv, tarım, makine yapım ve savunma sanayilerine de hizmet vermektedir.
Kalite yönetim sisteminin ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem gereklerine uygun olarak gelişeceğini ve sürekli iyileştirileceğini beyan eden firmamız, müşteriler ve bütün ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerine cevap veren bir kuruluş olmayı sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler

HADDEHANE, ÇELİKHANE VE YEDEKLERİ, AYRICA HERTÜRLÜ PROJESİ OLAN İMALAT İŞLERİ VE MAKİNE YEDEKLERİ İMALATI İLE FAALİYET GÖSTERMEKTEYİZ.

#HADDEHANE #ÇELİKHANE #İMALAT #MAKİNE #MAKİNE YEDEKLERİ


Benzer Firmalar